Přejít k hlavnímu obsahu

Zabít nepřítele za pomocí piana nebo bubnů? Žádný problém!

23. 10. 2020 | 09:00 Twitch.tv
Kvůli pandemii koronaviru mnoho hráčů muselo zůstat doma, což vedlo u mnohých z nich k návalu kreativity. Zvláště hráči Call Of Duty: Modern Warfare přišli s mnoha různými způsoby, jak zabít nepřátele jedinou ranou do hlavy. Jeden zvláště vynalézavý z nich smrtící rány dosáhl s pomocí pianové klaviatury – což nebyl ale jeho první vyzkoušený nástroj.
CoD piano
CoD piano

Drtivá většina hraje Call of Duty na počítači za pomocí klávesnice. Uživatel Twitche s přezdívkou DeanoBeano si možná myslel, že obyčejná klávesnice je moc mainstream a již během léta sdílel video zachycující, jak zneškodňuje na nepřátele pomocí bicí soupravy. Úspěšných klipů u něj na kanále najdete opravdu mnoho.

Nyní se DeanoBeano rozhodl využít dalšího hudebního nástroje, konkrétně elektrického piana. Jeho akce níže se stala virální na Redditu, nicméně rozhodně nešlo o nějakou náhodu. Pohyb má opravdu podchycený a na několika protivnících v řadě si smlsnul, že by mu řada volnočasových hráčů záviděla i s normálním ovladačem.

A jak to DeanoBeano provedl? Vypadá to, že nakódoval klaviaturu, takže se zdá, že pohyb byl naprogramován podobně jako klasické WASD na obyčejné klávesnici. Ostatními pianovými klávesami pak ovládá pohled a také mu umožňují střílet. Klobouk dolů, jedná se o povedený kousek strojírenství. Ve světě se však na různé nástroje provádějí dokonce i speedruny, tak uvidíme, s čím i on přijde příště, protože možnostem se meze nekladou.

Zdroj: ggrecon.com