Přejít k hlavnímu obsahu

ZeRo obdržel permanentní ban na Twitchi poté, co se přiznal k nevhodnému sexuálními chování vůči nezletilým

24. 7. 2020 | 09:00 Twitch.tv
Další osobností, která si odnáší doživotní zákaz na Twitchi, je bývalý profesionální hráč Smash Bros, ZeRo. Poté, co se přiznal k nevhodnému sexuálnímu chování vůči dvěma nezletilým dívkám, s ním ruší spolupráci snad úplně všichni, a to včetně streamovací platformy.
ZeRo ban
ZeRo ban

Další hráč a streamer, Gonzalo 'ZeRo' Barrios, byl po svém incidentu a přiznání k nevhodnému sexuálnímu chování vůči dvěma nezletilým dívkám propuštěn z týmu Tempo Storm a navíc přišel o smlouvu s Facebook Gamingem. Aby toho nebylo málo, tak bývalý Super Smash Bros. profík nyní navrch obdržel permanentní ban na Twitchi. ZeRa jsme kvůli jeho přesunu mohli na Twitchi vidět naposledy v roce 2019, ale i tak se pro něj po všech obviněních zavřela zadní vrátka i zde.

ZeRo už údajně není součástí partnerského programu, ovšem není jasné, jestli jím vůbec ještě byl v době banu, protože Twitch obvykle po opuštění platformy po dohodě s jinou službou tento status ihned odstraní. Barrios však není ani zdaleka jedinou větší osobností v komunitě Smashe, která byla minulý měsíc obviněna z nevhodného sexuálního chování.

Doživotní zákaz na Smash turnajích si ZeRo vysloužil, když reagoval na počáteční obvinění, ale poté, co proti němu vystoupili další lidé a prohlášení se jen množila, se rozhodl všechny tweety smazat a úplně odejít ze sociálních sítí. Tempo Storm navíc uvedli, že se ho snaží spojit s profesionálním poradcem, aby se předešlo dalšímu podobnému chování a zároveň nabízejí profesionální pomoc i poté, co se zotaví. ZeRo je však na sociálních mediích i nadále neaktivní, tudíž neexistuje žádné jeho vyjádření.

Štítky: Zero