Přejít k hlavnímu obsahu

Zero už nebude pokračovat v Budapest Five

24. 11. 2019 | 12:43 Counter-Strike 2
Budapest Five po jeho velkém návratu na scénu přivítali Patrika 'Zero' Žúdela, ten však dlouho s maďarskou partičkou nevydržel. Po několika týdnech ticha se organizace konečně vyjádřila na svých sociálních sítích, kde představila i nové dva hráče, kteří jsou ve zkušební době.
Budapest Five
Budapest Five

Zero si s Budapest Five odehrál několik kvalifikací a zápasů v menších ligách. Jeho poslední zápis na fanpage týkající se týmu se datuje ke konci října, od té doby bylo kromě několika jeho streamů poměrně ticho. Tým se totiž rozhodl provést změny, které se dotkly jeho i švédského hráče kreaze – který si v listopadu mimo jiné zahrál jako host s Fnatic. Z několika kandidátů se Budapest Five rozhodli vzít na měsíční zkušební dobu litevského hráče Ricardase 'Boo' Lukaseviciuse, spolu s Juho 'Juho' Lampinenem, kterého si můžete pamatovat z letošního V4 Future Sports Festivalu. Jaká bude budoucnost slovenského hráče, to je aktuálně ve hvězdách.

Nynější sestava Budapest Five:

 Maďarsko Gábor 'gabesson' Málovics
 Maďarsko Ádám 'kolor' Domoszlay
 Maďarsko Levente 'fleav' Fodor
 Litva Ricardas 'Boo' Lukasevicius – trial
 Finsko Juho 'Juho' Lampinen – trial

 Srbsko Viktor 'vic' Kovács – trenér

Štítky: Budapest Five, Zero
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.