Přejít k hlavnímu obsahu

Známá K-pop skupina K/DA se vrací!

24. 8. 2020 | 08:36 League of Legends
Je to už nějakou chvíli, co jsme o K/DA slyšeli naposledy. Již 27. srpna se vrací s novým debutovým singlem!
K/DA
K/DA

Snad každý fanoušek League of Legends zaznamenal v roce 2018 odhalení K-pop skupiny K/DA při příležitosti světového šampionátu. Skrze sociální média nyní byl oznámen její návrat. Jejich nejnovější song s působivým názvem „The Baddest“ se objeví na YouTube už za pár dní, konkrétně tento čtvrtek 27. srpna, a to v poledne pacifického času. Pokud plánujete netrpělivě nový song vyhlížet, nastavte si upozornění na 9 hodin večer našeho času.

Fanoušci si povšimli, že banner na twitterovém profilu skupiny má na sobě siluety členek K/DA – Ahri, Akali, Evelynn a Kai’Sy. Ihned se rozproudila živá diskuse o možnosti, že u příležitosti jejich návratu by mohly vyjít nové skiny.

Banner

V roce 2018 vyšel skupině jediný song, POP/STARS, který sklidil velký úspěch a nasbíral 364 milionů zhlédnutí. Ve hře je možnost celého alba, neboť společnost Riot Games uzavřeli partnerství s Universal Music Group. Pro Worlds 2020 má vyjít 6 skladeb.

Riot potvrdil, že hlasy postavám opět propůjčí Madison Beer, Miyeon, Soyeon a Jaira Burns. Spekuluje se také o tom, že do K/DA by mohla přibýt nová členka. Tou by mohla být nová šampionka, Seraphine. Na jejím oficiálním twitterovém účtu se objevila její cover verze POP/STARS, což napovídá, že by mohla být s K/DA nějak spojená. Navíc má vlastní Soundcloud účet.

Vydání Seraphine zatím nebylo oficiálně potvrzeno, vše tomu ale napovídá. Vydání nového songu by k tomu mohlo být dobrou příležitostí. Uvidíme, necháme se překvapit.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: LoL, K/DA