Přejít k hlavnímu obsahu

Známe první osmičku postupujících na IXPO 2019

22. 3. 2019 | 15:40 Fortnite
Obří technologický festival IXPO 2019 se blíží. Těšit se na něm můžete také na Fortnite Cup, o jehož už máme trochu jasnější představu. Minulý týden se rozhodlo o první polovině a další kvalifikační série začíná již zítra!
IXPO
IXPO

V třech otevřených turnajích z první série kvalifikací se ve skvělém světle ukázala spousta hráčů, do samotného finále to ale mohlo dotáhnout jen 64 týmů. Mezi těmi nakonec nechyběly ani ty na domácí scéně nejlepší, o místo na samotném IXPO Fortnite Cup bojovala minulý čtvrtek třeba sestava Inside Games, eSuby, ECLOT, Legendy EU nebo iNvolute. Single eliminiation bracket byl ale nemilosrdný a postup čekal pouze na osm dvojic, dotáhnout to až na offline finále to tedy všichni nemohli. Nejlépe se v turnaji nakonec dařilo těmto týmům:

IXPO Fortnite Cup, postupující z první série:

Do Bratislavy se ale podívá týmů hned šestnáct, o dalších osmi se tedy ještě musí rozhodnout. A šanci být jedním z nich máte vy! Druhá kvalifikační série totiž bude probíhat naprosto stejně jako ta minulá, tedy formou tří otevřených turnajů, ze kterých vzejde 64 nejlepších dvojice, které se o postup na samotný IXPO Fortnite Cup poperou v sériovém finále. A postoupit nemusí jen známá jména, šanci má každý, tak se to nebojte dokázat již tuto sobotu v prvním turnaji.

miluju videohry a hlavně ligu legend