Přejít k hlavnímu obsahu

Známe skupiny Vodafone MČR 2019 v CS:GO

18. 10. 2019 | 21:23 Counter-Strike 2
Představili jsme si celkové pořadí a následně i sestavy všech kvalifikovaných týmů na Vodafone MČR 2019 v CS:GO. Nastal tedy čas k dalšímu kroku, kterým bylo losování skupin. To proběhlo živě na streamu a již tři týdny před samotným turnajem víme, kdo s kým otevře celý turnaj.
MČR 2019 v CS:GO
MČR 2019 v CS:GO

Letošní MČR přinese hráčům CS:GO stejný formát jako loni. Deset účastníků je v úvodních skupinách rozděleno po pěti, kde se každý s každým utká na dvou mapách. Vítězové obou skupin postoupí přímo do semifinále, další dva týmy čeká ještě čtvrtfinále. Vše pak vyvrcholí v nedělním grandfinále od 15:30.

Při losování byly týmy dle celoročního pořadí rozděleny po dvojicích, ze kterých vždy jeden tým zamířil do jedné ze skupin a ten druhý do té druhé. Postupně se tak určilo složení, které vypadá následovně.

MČR 2019 v CS:GO

Devátý ročník Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách nabídne klání v CS:GO, PUBG, League of Legends, Teamfight Tactics a Rainbow Six Siege. Pokud chcete vidět v boji o český titul největší domácí hvězdy, tak v Brně nemůžete chybět! Vstupenky jsou již v prodeji ve čtyřech kategoriích, více na stránkách mcrpc.cz.

MČR 2019
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.