Ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů, o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „GDPR“).

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost PLAYzone s.r.o., provozovatel internetového portálu www.playzone.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb.

Jaké údaje shromažďujeme?

Při registrace účtu uživatele od Vás potřebujeme znát e-mail a dále musíte vyplnit heslo a provést potvrzení, že nejste robot. Veškeré další údaje, které může uživatel vyplňovat ve svém vytvořeném profilu, jsou dobrovolné a jedná se o veřejně viditelné údaje, které se na profilu uživatele zobrazují i dalším uživatelům.

V případě výhry v nějaké z našich soutěží od Vás dále budeme potřebovat jméno, příjmení, ulici, ČP, město, PSČ a telefonní číslo, abychom Vám řádně mohli doručit výhru. Tyto údaje po Vás bude chtít admin soutěže a dále je bude sdílet pouze s přepravcem.

K čemu údaje slouží?

Výše uvedené údaje pro vytvoření profilu na www.PLAYzone.cz slouží čistě k možnosti vlastnit profil na našem portálu a používat jej k psaní komentářů, hraní turnajů či využívání jiných komunitních funkcí. Údaje nejsou sdíleny s třetí stranou a nejsou využívány ani k zasílání emailových sdělení. Nicméně uživatelé našeho portálu mohou obdržet systémovou zprávu do své poštovní schránky zde na www.PLAYzone.cz a při příchodu soukromých zpráv si dobrovolně zapnout upozornění na email (defaultně je tato funkce vypnuta).

K emailovým sdělení je možné se dobrovolně přihlásit ve speciální sekci našeho portálu. Toto přihlášení je ošetřeno dvoufázovým ověřením, aby nedocházelo k nechtěnému vyplnění emailové adresy.

Údaje, které získáváme od Vás získáváme z důvodu zaslání výhry z naší soutěže, slouží právě pouze k účelu zaslání výhry a nejsou sdíleny s nikým jiným než přepravcem výhry.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Po zalogování do internetového portálu www.playzone.cz skrze svůj profil můžete v editaci profilu kliknout na Zrušit účet, čímž dojde k definitivnímu smazání veškerých údajů. V případě, že jste přihlašovací údaje zapomněli a svůj profil chcete zrušit, můžete požádat administrátora skrze kontaktní formulář.

Vaše údaje potřebné pro předání výhry shromažďujeme pouze do doby realizace předávky. Poté je již dále neuchováváme.

Jak používáme cookie

PLAYzone.cz používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Udělení souhlasu s jejich využitím je dobrovolné při prvním příchodu na internetový portál. Více o cookie se dozvíte na https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs.

Práva uživatelů

Uživatelů našeho portálu, respektive registrovaní uživatelé skrze své profily mají právo se libovolně a kdykoliv ke svému profilu přihlásit a měnit v něm veškeré zadané údaje (ve smyslu úpravy, opravy i vymazání kromě povinných položek). Vzhledem k tomu, že údaje žádným způsobem nezpracováváme, neexistuje možnost omezení zpracování. V případě, že by si jakýkoliv uživatel nevěděl rady, jak svůj účet upravit či smazat, je možnost nás kontaktovat skrze kontaktní formulář, kde mu pomůže náš pracovník. Dále mají uživatelé právo vznést námitku u dozorového úřadu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).