Přejít k hlavnímu obsahu

Zápasovník

V této hře aktuálně neprobíhají zápasy.

EA SPORTS FC 24

1 141
hráčů
909
článků
61
turnajů
EA SPORTS FC 24 vás vítá u The World’s Game – nejvěrnějšího fotbalového zážitku všech dob s HyperMotionV, Herními styly optimalizovanými Opta a vylepšeným enginem Frostbite, který znovu posouvá chování a vzhled více než 19 000 autentických hráčů/hráček v každém zápase.

Ultimate Team

Poprvé v historii fotbalových her od EA Sports se na hřišti potkají muži a ženy. Celkem tři ženské ligy budou součástí Ultimate Teamu, fotbalistky budou k dostání v balíčcích, SBC i úkolech. Nebudou chybět ani Ikony a Hrdinky.

Nově nebude třeba nakupovat předměty pro změnu pozice, s postavením hráče na hřišti budou moci hráči šachovat podle zalíbení. Jinak by měla fungovat také souhra Ikon. Přidáno bude tlačítko, díky kterému se vyzvednou všechny odměny za úkoly.

Gameplay

Díky Hypermotion V bude mít EA Sports FC 24 nejvíc animací v historií. Hypermotion V využívá data z více než 180 reálných fotbalových utkání. Některé karty budou mít unikátní herní styly, které zajistí, že fotbalisti a fotbalistky získají chování a autentické schopnosti zosobňující jejich jedinečný způsob hraní.

Cross-platform

Dva módy budou nově cross-platform. Hráči tak budou moci pařit proti sobě na rozdílných zařízeních. Cross-platform se nově týká i Pro Clubs a Volty.

Pohled z první osoby

First person mode dovolí vnímat hru novým způsobem. Pohled z první osoby bude k dispozici pro hráče v Pro Clubs a Kariéře, ale také pro trenéry, kteří povedou svůj mančaft z postranní čáry. Nová kamera se bude lišit od Pro kamery, jež je z pohledu třetí osoby.