Přejít k hlavnímu obsahu

Detail zápasu

Woolfram vs EXS MagMcMeck
Datum:
29.03.2016 18:00:00
Mapa:
BO5 Conquest
Woolfram Woolfram 0 : 3 EXS MagMcMeck EXS MagMcMeck

Tenhle turnaj nemá budoucnost, když to neumím dělat tak to snad nadělám. 5ekněte mi jak je možné, že polovina hráčů dostane v první kole bey.. když hraje 82 lidí ? tzn. 41 párů hned v prvním kole? To je strašně hard... udělat tak aby nebyly bey v prvním kole, že? Potom někdo jako já třeba, čeká i dvě hodiny na to než si logne match. Nemluvím o tom když ještě v tom kole někdo prohraje? Tenhle systém turnaje je fakt s prominutím "nahovno". Je mi to už jedno a nevím kolik lidí si stěžovalo. Kdyžtak to zkuste udělat fakt normálně a je mi úplně u prdele jestli "Vám" to funguje už 82 turnajů po sobě.. a to mluvím jen o nightcupech. Pak se lidi strašně divé, že dobří hráči chodí hrát jenom fakt na ty velké turnaje, kde je úplně stejný problém... A jestli si teď budete obhajovat tuhle fatální chybu tím, že vám to tak funguje, a že jsem jediný komu se to nelíbí tak mi je to jedno. Neřeknu kdyby se mi to stalo jednou ale tohle je už asi tak po šesté... někdy jsem čekal i 4 hodiny atd atd. Jestli Vám to tak generuje systém budiž :D ale nezlobte se na mně ale a teď mi je jedno jestli ESL nebo jakýkoliv jiný turnaj...ale kdyby jste to nastavili radši na 4-5 kol swissu tak by vám to trvalo zhruba stejně a zahráli by si všichni a všichni by hráli celý turnaj.... ne tak, že čekám dvě hodiny abych mohl za 15 minut prohrát... Nevím jestli Vám to zní jako urážka vaší snahy... tak sem to nemyslel, jsem rád, že něco pro tu komunitu děláte ale šlo by to dělat ještě líp ... a práce, která stojí za tím je minimum. Toť vše.

Út, 29. 3. 2016 19:33 Trvalý odkaz

Pravidla jsou pro všechny nastavené stejně, stejná laťka stejný povinnosti. Jestli se ti něco nelíbí tak mě to mrzí ale rozlosování skupin je náhodně takže freewiny neurčujeme my ale robot.
To že čekáš je sice mě sice mrzí ale nic s tím neudělám. Jestli chceš vyhrát musíš porazit všechny a to bez ohledu nato že čekáš 5 minut nebo hodinu a půl.

Út, 29. 3. 2016 19:44 Trvalý odkaz