Přejít k hlavnímu obsahu

Detail zápasu

Minid vs eXtatus DB
Datum:
26.04.2016 18:30:00
Mapa:
DFH Stadium
Minid Minid 0 : 1 eXtatus DB eXtatus DB

Toxic dítě... Pořád mi psal do chatu, protože se mě snažil zastrašit jak dostává od nuly jako jsem Já. Dneska budu řešit s Extatus manažerem jeho chování... Když hraje za tak "Profesionální" tým, měl by se podle toho umět i chovat. Musel jsem odejít, jelikož mi do toho něco vlezlo, jinak bych zahrál víc her. Pro mě osobně je to 1:1, i když tu druhou hru vyhrál na overtime (napsal bych dokonce i 2:0 kdyby mě to při druhé hře tak neotravovalo), takže asi nebude zase tak dobrej jak vypadá :) ... GG

Út, 26. 4. 2016 18:36 Trvalý odkaz

Jako vážně ? Jen abych to uvedl na pravou míru.
Opět další dítě na PZ, začal vypisovat něco ve smyslu, že dostávám laciný goly apod. psal furt něco, nepamatuju si co, ale v případě zájmů mám screeny, kdy mi psal, že mi dal hru z důvodu toho, abych nebrečel, nebo tak něco.
Poslední hru, kdy jsem mu během minuty dal 4 goly ( protože jsem se začal snažit, páč mě už unavovali jeho kecy ) jsem mu napsal jestli je afk, nebo hraje, že to nejde poznat. Jediný rýpnutí z mojí strany a nepřišlo by, kdybys nezačal.

Manažerovi si piš co chceš, mám s ním dobrej vztah a už teď mu posílám screen na fb :D :) Peace

Út, 26. 4. 2016 18:41 Trvalý odkaz

Posílej si kam chceš, co chceš. Poslední hru jsem nemohl ani pořádně hrát... Nevím co si tady vymýšlíš ve smyslu "začal jsem se snažit protože mě to přestalo bavit", ty jsi házel Tryhard už první mapu... Tak tady nezkoušej rozjíždět tak hloupý řeči.

Út, 26. 4. 2016 18:43 Trvalý odkaz

Já mám na úplně stejný věci jako Ty... Nemůžu hold sedět u rocket league 24/7 (aneb, mám jen 100 h v té hře, nic víc, což vypovídá o tom že po tom ani dvakrát netoužim). Ale čekal jsem, že dostanu 10:0, napíšeš GG a ne že mi budeš psát, že jsem ubrečený děcko když dodržuju pravidla co zadal Playzone, nebo že neskipuju Replay když o tom v pravidlech taky nepadlo ani slovo. Byl jsi nervózní, protože jsi dostával od člověka kterého neznáš, jen si to nechceš vůbec přiznat (ani se ti nedivím viď) a když ti to na poslední mapě začalo vycházet, jelikož mě volal klient a tak jsem nemohl pořádně hrát s telefonem na uchu, tak začneš rozhazovat ramena, jak ses začal po 2 mapách snažit?... Kdo ti tohle má jako sežrat?? Tvoji kamarádi? To je upřímně, kompletně tvůj problém že bys svým skillem potopil sekci Rocket league v dobrém kolektivu Extatus, protože když ti dokáže člověk, co to hraje pár dní v měsíci (resp. 2-3 max, ani to ne) Dát první mapu a druhou na overtime, tak je to dost smutný, příště se teda víc snaž, ty hrdino. Peace. :bow:

Út, 26. 4. 2016 18:50 Trvalý odkaz

Ale evidentně máš hromadu času na to psát tady slohovky, ješte k tomu rádoby chytře, přitom jsi se ve hře choval jako dítě. Mohl bych toho vypsat tolik, ale fakt netoužím ztrácet čas nad někým jako jsi ty.

Út, 26. 4. 2016 18:57 Trvalý odkaz

Nápodobně. Jinak, pro tvoje info, jsem grafik a pracuji z domova, tudíž ano, můžu si dovolit ztratit 1 minutu psaním dítěti jako jsi Ty. Nevím jestli ti je víc jak 15, pokud ano, je to smutné.

Út, 26. 4. 2016 19:07 Trvalý odkaz