Přejít k hlavnímu obsahu

Detail zápasu

IOTA for life vs Záhradníci
Datum:
27.12.2017 19:30:00
Mapa:
dust2
IOTA for life IOTA for life 13 : 16 Záhradníci Záhradníci

Pokud nebude výsledek potvrzen do 10 minut od odehrání zápasu, kapitán bude potrestán týdenním banem. nepotvrdili ste to tak 12 minút cca :)

St, 27. 12. 2017 20:39 Trvalý odkaz

Hra začala vskutku sebejistě a chalani ze Slovenska se rozhodli ukázat se v plné své síle. Již po prvních pár kolech si tým Ostraváků připadal beznadějně, kdy byli Slováky svými chytrými playi a dokonalým aimem doslova zbití do krve. Slovákům se dařilo ukořistit jedno kolo za druhým, ale zanedlouho se Ostraváci (rožni světla) vzpamatovali a vrátili úder. Hra nabrala jiných otáček a Slováci začali chytat nervíky a teklo jim do bot. Téměř bylo dorovnáno, avšak v matchpointu si jeden z Ostraváku nechtíc vylil pivo na klávesnici a svým tuplákem zmáčkl klávesy Alt+Tab, čímž shodil hru do lišty a otevřel se mu browser, kde měl otevřený profil slovenského profi hráče RaZeeeL. Když spatřil jeho modelingové foto, rozechvěl se mu dvanácterník a musel si ulevit. Slovenský tým Zahrádníků vyhrál za stavu 16:13 a RaZeeeL si mohl konečně utřít zpocené čelo a výherně, plný estrogenu si ulevil komentem "gg ez".
Nechť tým těchto nadějných hráčů pokračuje na své cestě budoucností, pevně věřím, že je brzy uvidíme na Miss České republiky.

St, 27. 12. 2017 20:45 Trvalý odkaz
Profile picture for user mikkel
mikkel

Odpověď na od RaZeeL

Admin:
Mám pocit, že nevieš ako to funguje. Pokiaľ chce ísť hrať niekto playzone musí sa zaregistrovať. Tak keď nemá učet spraví si nový :crazy: :crazy: :crazy:

St, 27. 12. 2017 20:50 Trvalý odkaz