Přejít k hlavnímu obsahu

Detail zápasu

Freewin pro Cult.N3gr

Podávám oficiální protest na hráče Foxinka za absolutní no manner, jak mě tak i Blobovi, která byl host, neutále nadávál a to velmi nevibíravě. Zde posílam, některé screeny.

St, 8. 12. 2010 19:47 Trvalý odkaz

Tak se prvně nauč češtinu, oprav si hrubky ty klaune :D a pak podávej protest :D To že ti připomínam to co ty víš celý život (že si totální kokot) nemění nic na tom že by jsi měl jít hrát pexeso a w3 odinstalovat. Zkráceně.. nemění to ni na tom že si prohrál a manner v tomhle nehraje žádnou roli ty idiote :sorry:

St, 8. 12. 2010 19:50 Trvalý odkaz

Baví tě to, je vidět, že jsi malé uplakané děcko, kterej může mít tak 160 cm 100kg a léči si komplexy z méněcennosti. Je vidět, že nedokážeš psát slušne, ted jsi pouze potvrdil svuj manner. Tak či tak stejnak tě potrestaj a doufám, že natolik, že tě to bude mrzet.

St, 8. 12. 2010 19:57 Trvalý odkaz

mě to mrzet určitě nebude :D A nemusíš mi tady psát jak vypadáš protože mě to vůbec nezajímá :D prostě si nula, tak nebreč, smiř se s tim a mámě řekni že ti to je taky líto... že tě tenkrát nespolkla :spiteful:

St, 8. 12. 2010 19:59 Trvalý odkaz

Zdravim chlapci,

koukal sem na chatlog replayů, koukal jsem na screen z gareny. Foxinka máš poslední upozornění, už máš jednu žlutou kartu. Chápu třeba, že z toho máš srandu, ale někteří to berou jinak. Sám se jindy oháníš pravidly, ale manner je v pravidlech taky. Toto je tedy poslední výstraha - ještě jedna stížnost na tebe a ukončíme tvé působení v PLAYzone lize. Pevně věřím, že už nebudu muset ztrácet čas čtením stížností na tebe...

N3gre sám si jednou přímo ve hře nadával do idiotů. Samozřejmě to bylo jen jednou, ale i tak bych musel trestat i tebe.. Zároveň chci upozornit, že Foxinka vložil 2.replay z jiného matche, tedy chybí replay z tvé výhry N3gre, tak ho tam hoď.

Čt, 9. 12. 2010 10:23 Trvalý odkaz