Přejít k hlavnímu obsahu

Detail zápasu

Freewin pro stehlina

no prvni hra sem losnul, potom sem vyhral a pak se stehl nastval ze pry jsem rasista kdyz sem jeho kamaradovi rekl ze je turk a on byl z iraku..kdyby byly nejake problemy s tim ze sem " rasist " mam screenshoty klidne poslu jak ten chlapec z iraku ma mannery( btw clanmate of stehhl). No a potom odesel ze pry uz nehraje..tak sem zadal vysledek pro me 2:1..kdyztak si to elfe nejak uprav

Út, 30. 11. 2010 21:18 Trvalý odkaz

Chlapci hádáte se jako děti a přitom o nic nejde. Stav 1-1. Poslední zápas odehrajete někdy v následujícím kole a osobně na něj dohlédnu (budu hodnotit i ten váš manner :)

Út, 30. 11. 2010 22:21 Trvalý odkaz

No v první řadě se musím vyjádřit ke slovu fair play, když tě pracně dodáme do ligy a hned po prvním zápase se mají všechny tvé zápasy kontumovat :/ V druhé řadě narazíš na jednoho "nepřítele" a házíš do pytle hned i ostatní a nazýváš tento projekt low w3 scena. Až vychladneš, tak si rozmysli, zda budeš chtít tuto ligu dál hrát nebo ne. Vyslechl jsem i verzi od soupeře, který je podle pravidel v právu, nicméně jsem rozhodl, že poslední hru můžete kdykoliv v budoucnu odehrát pod mým osobním dohledem. Těším se na odpověď.

Út, 30. 11. 2010 22:40 Trvalý odkaz