Přejít k hlavnímu obsahu

Detail zápasu

eEriness vs Acko
Datum:
26.12.2010 19:00:00
Mapa:
cp_gravelpit & cp_gullywash_imp3
eEriness eEriness 0 : 6 Acko Acko

Admin:

Ve ctvrtek mi psalo nekolik lidi ohledne dvou neodehranych zapasu. Nemel jsem tehdy absolutne cas to resit, tak vam to shrnu aspon tady:

1) Rozpis zapasu je tady pomalu 2 mesice. Vedeli jste davno predem, kdy mate co hrat. Pokud vim, ze ve ctvrtek 21:00 hrat nemuzu - kontaktuju soupere a zapas presunu. Je to tak tezky? Je to jeden zapas tydne proboha...

2) Pravidla o datech zapasu a jejich zmenach jsou jasne urceny a minimalne jednou byli vsichni durazne upozorneni na jejich dodrzovani. To ze je nekteri naprosto ignoruji je trochu smutny. S tim bohuzel nic neudelam. Rozdavat tresty nema smysl, automaticky by to tak o polovinu snizilo uz tak ubohej pocet hrajicich tymu.

3) KOMUNIKUJTE! Kdyz svoje zapasy zvladnou odehrat/presunout napr. tymy jako eXitus nebo M17, proc to nedokazete vy? Spousta zapasu se odkladala i o tydny, nekdy i nekolikrat...vzdycky jsem se vsem snazil vyjit maximalne vstric. Tyhle tymy se to vzdycky snazili resit, at uz ze souperem nebo primo se mnou. Vzdycky se to nejak domluvilo.
Vy tady mate zapas u kteryho neni 14 dni ani carka... Co cekate, ze budu dalsi mesic cekat, jestli to nahodou neodehrajete?
A kdyz pisi souperi (udajne kazdej den) a ten nereaguje, tak se automaticky obracim na admina nebo k zapasu napisu aspon blbej komentar typu "tym abc nereaguje na nase vyzvy k odehrani zpasu..."
Pak se strasne divite, citite se dotceni a mate blby narazky nato, jak se vas schvalne snazim potopit.

4) Mate cas do 19.1. 23:59. Kdyz se domluvite a do te doby zapas odehrajete, obe strany potvrdi vysledek (v komentarich) a u zapasu budou korektni screenshoty, tak pak se vysledek tohoto zapasu zmeni.

P.S.: Kdyby to nekoho nahodou napadlo: Nesnazte se to uhrat na soucasnou remizu s tim, ze "bod dobrej". Body za tyto remizy se pred urcenim konecnyho poradi po ukonceni zakladni casti budou odecitat. Bodovej zisk za neodehranej zapas = 0 (ikdyz ted v tabulce za to mate bod)

So, 8. 1. 2011 11:19 Trvalý odkaz