Přejít k hlavnímu obsahu

Detail zápasu

Freewin pro SIXTYNINERS
Profile picture for user f_
f_

Odpověď na od optikal

Comu sa smejes :D ? My sme sa zisli po sto rokoch .. a ja sa tu nemienim znova trtkat koli tomu ze niekto nie je schopny si dat zolika podla pravidiel do 30 min pred zapasom .. :sick:

Út, 27. 9. 2011 23:37 Trvalý odkaz

ZDRAVIM TARD* ZE SLOVENSKA, AHOJ "FRANCI".

"#1 dderekk 27.09. - 15:49 (SIXTYNINERS)
Dneska nemůžeme,dejte návrh na jinej termín . "

PRVNÍ FAKT!

DRUHEJ FAKT => JÁ jsem už 6.tej hráč a NEMOHL JSEM DÁT ŽOLÍKA NEBYL JSEM TU, CL je teď "derek", kterej jasně napsal, ať si napíšete termín. Pokud to nechápeš, tak tu radši nehraj.. Jinak kontumací vyhrát si borec, jinak to asi nedáš viď špaťnáci od vedle, trololo. mucQ pleško x* BTW psal "LL"!

St, 28. 9. 2011 08:30 Trvalý odkaz

Každá ze skupin bude mít stanovený svůj výchozí hrací den (vždy ve 21:00). Zápasy můžete přeložit po vzájemné dohodě s kapitánem protějšího týmu. O změně hracího termínu musíte co nejdříve informovat administrátora ligy, který vám změní datum zápasu v systému.

V případě náhlých nebo zásadní neshodě s protějším týmem o přesunu má každý kapitán k dispozici 3 žolíky, které může použít k odložení zápasu nejpozději 30 minut před začátkem zápasu. Ihned po volbě žolíka musí následovat domluva na náhradním termínu. Zápas musí být odehrán do startu dalšího kola

St, 28. 9. 2011 09:02 Trvalý odkaz