Přejít k hlavnímu obsahu

Detail zápasu

Premium Gaming vs Shoot to Thrill
Datum:
07.08.2012 18:00:00
Mapa:
Summoner's Rift
Premium Gaming Premium Gaming 1 : 0 Shoot to Thrill Shoot to Thrill

spamuju facebook ty káři zas dělaj že jim je přednější opalování a grilování nechápu jak takhle můžou žít . . . . . :spam:

Út, 7. 8. 2012 15:01 Trvalý odkaz

Zdravim,

jelikoz jsme potvrdili ucast na zapas,ktery se mel konat v 18:00 a vy jste neodpovedeli (nikdo z vas tzn. kapitan tymu, nebo alespon nejaky clen tymu).Tak jsme podali protest na kontumaci zapasu.Jelikoz kapitan, tedy ty si dobre videl, ze zapas zacina v 18:00, taky aby ne kdyz si postoval ve tricvrte na jednu rano.Tudiz pokud je zacatek v sest a vy jste neodepsali na nasi vyzvu, ze jsme v sest pripraveni, tak nejenom ze na vas cekalo pet lidi, ale ani vas nenapadlo se omluvit a domluvit jiny termin.Na vase vyzvy bylo odpovezeno celkem trikrat! Dale se opiram o pravidla turnaje a to hned nekolik :

1. Každý kapitán má povinnost být v chatroomu "Nightcup" po celou dobu trvání turnaje.

2.Pokud se tým nedostaví do 15 minut, je kontumačně poražen (pokud zdržení není způsobeno protažením zápasu předešlého)

A na zaver tresty, ktere jsou tez popsany za nedodrzeni podminek turnaje:

Nedostavení se k zápasu – kontumace
Nedostavení se k turnaji bez omluvy – čtrnáctidenní ban na turnaje

Takze na zaver zde sam dobre vidis, ktere pravidla si porusil a je jich tam jeste spoustu, ktere jsem opomenul.Neprejeme si vas "ban" nebo vylouceni z turnaje, ale pokud jste se prihlasili do nejakeho turnaje, tak musite prece respektovat pravidla.Uvedomte si, ze tech pet lidi, kteri na vas cekali si specialne vymezili cas na vas a vy jste nemeli ani tu slusnot napsat seriozni omluvu a i ted tvoje reakce wtf smajlik je vice mene nemistna, protoze ti nejspise nedochazi, ze ti chybi urcite zaklady slusneho chovani a fairplay.

S pozdravem Upiroman

Út, 7. 8. 2012 21:49 Trvalý odkaz

1. Tohle není NC
2.V těchto turnajích se jede podle domluvy
3. Ne opravdu jsem nevěděl, že budete rdy 18:00 :D Protože žádná domluva neproběhla. :D
4. Začni se chovat jako fair-play hráč ne jako ofňukaná nulička co potřebuje vyhrát jinak než herně. :D

Takže dej normální datum nebo se rozluč se hrou, která by aj tak trvala 20minut. -.-"

Út, 7. 8. 2012 22:43 Trvalý odkaz

Říkáš o kolegovi, že je nulička ? ? ? Myslím, že bys neměl být kapitánem týmu natož za váš tým mluvit.Urážka je výrok nebo čin, který snižuje jinou osobu či skupinu a poškozuje její pověst nebo zpochybňuje její čest, ale ty neznáš náš tým ani jeho členy a soudíš lidi aniž by si je poznal. Nevadí časem vyrosteš :)) přeju ti hodně štěstí do tvého pochmůrného života.

Út, 7. 8. 2012 22:58 Trvalý odkaz

Je mi úplně jedno a ani netoužím po tom Vás poznat. :D Prostě "nulička" je oslovení, protože tady vypíše sloh, který je naprosto zcestný a ještě chcete kontumaci v turnaji, ve kterém jde o to aby se dva týmy mezi sebou na šase domluvili, takže ne, oslovení nulička bude orpavdu správné.:D

Út, 7. 8. 2012 23:11 Trvalý odkaz