Přejít k hlavnímu obsahu

Detail zápasu

Guys from Noxus vs Critical Hit
Datum:
14.08.2012 18:00:00
Mapa:
Summoner's Rift
Guys from Noxus Guys from Noxus 0 : 1 Critical Hit Critical Hit

Už jsem si tě přidal. Jinak předběžně nám docela vyhovuje 14.08. 18:00 pokud to vám příliš nevadí....

Ne, 12. 8. 2012 18:26 Trvalý odkaz

10 minut před zápasem jsem napsal hráči OKP MarklinCZ , který byl v té ještě ve hře zda ví , že za chvíli hrajem. Bylo mi odpovězeno , že o tom právě se mnou chtěl mluvit. Časem jsem se s ním dostal k tomu , že zde není žádné východisko jak by mohli hrát. Počkali jsme tedy s týmem asi 25 minut a poté jsem se se zástupcem "Guys from Nexus" dohodl na kontumaci. Je mi to líto , že jsme si nezahráli. Ale připadá mi to jako jediný možný výsledek toho , že jako celý tým jsme se zde sešli vše domluvili atd.

Út, 14. 8. 2012 18:48 Trvalý odkaz

Hra byla plánovaná... Na to aby sme věděly co s vámy je sme se ještě musely zeptat ... 10 minut před kontumací nám bylo řečeno že zápas odehrajete o hodinu později což nepřipadlo v úvahu z důvodů které sme uvedly. Takže sme se s marklinem dohodly na kontumaci. Takže ste se neomluvily toje 14 denní ban na turnaj + kontumace neomluveného zápasu. Na vašem cukání je zcela zjevně vidět že ste si myslely že nás můžete zastihnout ve slabší sestavě a vaše omluvy byly nejasné, hloupé a přišli pozdě. S tímto se svámy loučím a doporučuji neřešit tento problém neboť se obrátíme na adminy kteří nám po shlédnutí screeshootů a přiloženém textu dají za pravdu ! Ani jste nezvládly vyplnit soupisku... SPIRIT Monk

Út, 14. 8. 2012 19:05 Trvalý odkaz
Profile picture for user AANDAR
AANDAR

No kdo má sledovat jestli jste online když v 17 vám píše a vy vehře ignorujete jeho. Už vidim jak mužu předpovídat že se někomu rozbije klient. Hlavě že se bojíte o výhru... Konec já jako kapitán to nepotvrdim a tím končím.

Út, 14. 8. 2012 21:03 Trvalý odkaz

Už byla odeslána stížnost adminům Playzonu na vaše chování. Žádná zpráva v 17 hodin nebyla zobrazena uživateli "Drewken" v chatu "League of Legends". Je to klamné tvrzení / nebo je chyba na straně chatu. Jestli máte důkaz "screen" ohledně poslané zprávy tak ho předložte, a my uznáme chybu na naší straně, ovšem nesmíme zapomínat na to že je možné že byla chyba v chatu "league of legends". My jsme všechny důkazy předložily. A vaše chování nás pohoršuje. Navíc k hlavnímu dorozumívání slouží diskuze u stránky zápasu na "playzone" kde se neobjevila žádná reakce z vaší strany popřípadě omluva. Navíc nám bylo řečeno od vašeho zástupce že jste souhlasil s kontumací... Stanovená doba zápasu byla tedy jasně určená... reakce z vaší strany na odklad zápasu pro příští dny jsme se nedočkaly... navíc jsme vašemu týmu nabídly malé prodloužení a horlivě jsme čekaly jestli dáte svůj tým dohromady avšak bylo nám řečeno vašim zástupcem že souhlasíte s kontumací a tato zpráva byla taktéž odeslána našemu kapitánovi viz. : screen. Chování které se dostavilo z vaší strany ohledně nepřijmutí kontumace nás překvapilo a je to vnímáno jako klamné chování a pokuď nesouhlasíte s kontumací, hledejte chybu u svého zástupce. Máme screeny které naše tvrzení tvrdě podpírají. Navíc nechápeme chování vás jako kapitána, který měl počítat s možnými komplikacemi a nesvolal kompletní tým ze soupisky. A když už jste měl zástupce který jednal vaším jménem tak jste mu s dovolením měl vysvětlit své plány pokuď by se něco podobného stalo. Kontumace je nejmenší trest za toto prohřešení a za komplikace s tím vzniklé. Děkujeme kapitánovi za jeho případné potvrzení kontumace a nedělání zbytečných problémů. :)

Út, 14. 8. 2012 22:02 Trvalý odkaz
Profile picture for user AANDAR
AANDAR

Jedinej kdo z našho týmu chodí na PZ jsem snad jen já. Psal vám když jste byly ve hře nedostalo se mu odpovedi a poté šel váš kapitán off tak mi řekni jak by to v chatu mohl asi najít.Soupiska nebyla vyplněna z důvodu hosta.
Děkuji za znechucení hry s vámi a tu vaší dobrotu že jste čekaly 20min co je skoro samozřejmostí na každým online turnaji.
Tímto já jakožto hráč seru na tento turnaj. Dále nebudu nic domlouvat ani potvrzovat tak at admin dá leadra někomu od z týmu. Já za sebe končím působení v tomto turnaji.

Hodně smůly příště.

Út, 14. 8. 2012 22:12 Trvalý odkaz

Kdyby byl každej tak vztahovačnej jako já nebo ty tak by jsme se daleko nedostali. Jinak 20 minut jsme čekali pouze v konverzaci - byly jsme ochotni čekat do 18:30 ale vaše odpověď byla rychlejší než naše prsty (a hlavy). Jinak každej hráč jako je Drewken, hned po hře nevypíná tak rychle client že by ani neviděl jestli mu někdo napsal nebo ne. Věř tomu že to že sereš na tento turnaj mě mrzí a ikdyž jsme v minulým příspěvku naznačili že by bylo možné zápas přesunout ale to by jsme se museli lidsky domluvit. Jinak si myslím že jsme nebyly na tolik agresivní že by si v turnaji musel hned končit. Já ti narozdíl od tebe přeju hodně štěstí pro příští zápas/turnaj. Hoki - zástupce Drewkena

Út, 14. 8. 2012 22:27 Trvalý odkaz

Edit: Věř tomu že to že sereš na tento turnaj mě mrzí a ikdyž jsme v minulým příspěvku naznačili že by bylo možné zápas přesunout k čemuž jste se asi nedostalimě taky mrzí ale na tom by jsme se museli lidsky domluvit.

Út, 14. 8. 2012 22:29 Trvalý odkaz
Profile picture for user AANDAR
AANDAR

Ok nemusela to tedy bejt jeho chyba že se mu třeba klient vypnul po hře se stane. Lidsky domluvit... nebudu komentovat a kašlu na tenhle turnaj.
Oznámil jsem svému týmu že se vzdávám jak postu hráče tak kapitána v tomto turnaji. Já to nepotvrdím a nepovažuju to ani za svoji starost. Můj poslední post jak sem tak na PZ.

Út, 14. 8. 2012 22:58 Trvalý odkaz