Přejít k hlavnímu obsahu

Detail zápasu

Cracked Gamers vs Spirit Gaming
Datum:
06.01.2013 21:00:00
Mapa:
Tehran Highway
Cracked Gamers Cracked Gamers 1 : 0 Spirit Gaming Spirit Gaming

Aha, nevěděl sem že když se hraje na svym serveru tak se nemusim řídit pravidlama který jsou daný :D oukej, tak dobře tak to si zapnem 3d spot ať vás pěkně přes ty smoky vidíme až se budete snažit vybíhat z báze :D :fuckoff:

Po, 7. 1. 2013 20:03 Trvalý odkaz

Pravidla se dodržují na všech serverech. Každopádně je na protějšímu týmu aby si tohle pohlídali a né na otravných spamerech :fuckoff: :fuckoff:

Po, 7. 1. 2013 20:21 Trvalý odkaz

Kdyby to tak bylo tak bych nepsal že Váš server neni nastaven podle pravidel ;) Že mi do toho nic neni? Byl jsem přizván abych hostoval ten zápas a celkem mě ten spawn time zarazil, protože jsem chtěl "novému" týmu ukázat správné naspawnování za US stranu ale za 15 sekund neni možné se naspawnovat. A to vaše ježdění na A vlajce autem ani nebudu zmiňovat (screeny můžu dodat) Nemyslíš si že jako admin bys měl jít ku příkladu ostatním a dodržovat pravidla které jsou platná a jasně daná? Pokud budeš v tomhle pokračovat tak ti garantuju že si moc adminování neužiješ :wink:

Po, 7. 1. 2013 21:15 Trvalý odkaz

Tohohle sis měl ale všimnou před zápasem a né den po zápasu. Kdyby to byla větší chyba v nastavení tak bych to i řešil ale kvůli takové chybce je to zcela zbytečné a tudíž to nehodlám dál probírat :offtopic: . Co se týče vehiclu, o něm nic nevím.

A teď můj osobní názor. Mě třeba zarazilo jak zrovna ty můžeš mluvit něco "o příkladu ostatním". Nejlepší tým v ČR a chovají se jak pitomci s vysokým egem :crazy: . Adminuji několik týdnu a už jsem tu musel několikrát uklidňovat týmy jen protože se neumíte chovat jako normální lidi. Takže než se rozhodneš tu dál poučovat, zameť/te si před vlastním prahemm :fuckoff: .

Po, 7. 1. 2013 22:25 Trvalý odkaz