Přejít k hlavnímu obsahu

Detail zápasu

Spirit Gaming vs DaGamer
Datum:
27.01.2013 20:00:00
Mapa:
Operation Métro
Spirit Gaming Spirit Gaming 666 : 0 DaGamer DaGamer

to je neuveritelny tohle, v 8 hodin a zase to odkladaji. proc se logujete kdyz nechete hrat MG, se to zas bude protahovat jak ten sq rush.
demence

Ne, 27. 1. 2013 20:07 Trvalý odkaz

Som zvedavy co by ste robili keby sa tu tie ostatne timy neprihlasovali. Uz v polke leta by turnaje a veskera podpora davno skoncili. Tak radsej budte radi ze sa vobec nieco hra a nie furt len pi..... Zamyslite sa nad sebou uz konecne. Cely cas tu kazdeho len buzerujete zato ze ste lepsi. Ostatny sa na vas potom vyjebu a mozte si to hrat 4 timy a pojdete akurat tak do pice a nie na lanku. Mozno ma niekto aj dovody preco to nemoze hrat. To vas nenapadlo? :fuckoff:

Ne, 27. 1. 2013 21:36 Trvalý odkaz

Pletes sem uplne jiny veci, jde o to ze ste hrali 2 turnaje.... v 1 jse neodehrali ani prvni kolo a v 2 nejste schopni odehrat ani druhy kolo. Tak co to je tohle za vyplach. Bud chic hrat turnaj a hraju nebo kdyz vim ze nebudu mit lidi tak se tam nehlasim. Zdrzujete ostatni teamy co si chteji zahrat a ne cekat na monkies az se jim to naahodou bude hodit. Podivej se jak se hraje ten SQ rush, myslis ze takhle to nekomu vyhovoju? a ci je to vina ze se to takhle protahlo? Kdo nebyl schopnej odehrat ani prvni kolo? je jasny ze pak se to zdrzi u vsech ale prvni nebo druhe kolo turnaje to je proste jednoznacna DEMENCE hotovo dvacet

Ne, 27. 1. 2013 21:56 Trvalý odkaz
Profile picture for user Scophino
Scophino

Odpověď na od Lušo

Co by sme dělali kdyby se ostatni tymy neprihlasovali? viz. předešlejch odehranejch 50NC (průměr vždy 10+- týmů) když se tu oháníš LC byl jsi na nějaký? pojedeš na nějakou? Pochybuju, jen silný kecy a hajzli máte na chodbě..

Ne, 27. 1. 2013 22:18 Trvalý odkaz