Přejít k hlavnímu obsahu

SuperGamer.cz FIFA 10 1v1 turnaj #1

Výchozí obrázek

Ovládací panel

SuperGamer.cz FIFA 10 1v1 turnaj #1

Hra
Začátek turnaje
Registrace
-
Počet týmů v turnaji/maximální počet
64/
32
Hraje se systémem
Single elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
1
/
1
Admini turnaje

Finální pořadí

Na středeční podvečer a následně i večer jsme si pro vás nachystali první jednodenní turnaj v rámci naší podpory fotbalového titulu FIFA 10. Bude se jednat o jakousi zkušební verzi našeho turnajového systému, proto mějte strpení s případnými neduhy. Nebude se ovšem hrát pouze, abychom zjistili, jak je turnaják připravený, ale i o drobnou cenu.Systém turnaje32 hráčů bude systémem rozhozeno do pavouka a zahrají si Single Elimination. Veškeré registrace probíhají skrze turnajový systém a většina operací je prováděna automaticky.

Na středeční podvečer a následně i večer jsme si pro vás nachystali první jednodenní turnaj v rámci naší podpory fotbalového titulu FIFA 10. Bude se jednat o jakousi zkušební verzi našeho turnajového systému, proto mějte strpení s případnými neduhy. Nebude se ovšem hrát pouze, abychom zjistili, jak je turnaják připravený, ale i o drobnou cenu.

Systém turnaje

32 hráčů bude systémem rozhozeno do pavouka a zahrají si Single Elimination. Veškeré registrace probíhají skrze turnajový systém a většina operací je prováděna automaticky.

Vždy sledujte s kým hrajete, nebude nikým vyzváni, abyste zápas odehráli. Okamžitě tedy komunikujte se svými soupeři skrze komentáře, soukromé zprávy icq, ventrilo, irc apod.

Systém zápasů

Hraje se stylem jeden na jednoho prostřednictvím originálního serveru EASO. Nastavení se řídí pravidly PLAYzone.cz.

Cena

Na vítěze turnaje čeká podložka qiip fabric L OEM United Games, kterou věnoval náš partner SuperGamer.cz.

qiip

Harmonogram

Registrace jsou otevřené do 4. listopadu 2009 17:00. Turnaj odstartuje přesně v 18:00.