Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone 1v1 Quick NightCup #1

Výchozí obrázek

Ovládací panel

PLAYzone 1v1 Quick NightCup #1

Hra
Pravidla
Začátek turnaje
Registrace
-
Ověřování registrací
-
Počet týmů v turnaji/maximální počet
11/
16
Hraje se systémem
Single elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
1
/
1
Admini turnaje

Finální pořadí

Jeden z rychlých turnájků pro zkrácení sobotního večera. PLAYzone 1v1 Quick Night Cup #1 odstartuje dnes v 19.00. Hrát se bude jeden na jednoho, tzv. duel, systémem Single Elimination BO3. Turnaj je otevřen pro každého. Pro přihlášení do turnaje je třeba být registrován na portálu PLAYzone.cz a je třeba mít vyplněné herní ID (Game ID).Map list:

Banner QNC

Jeden z rychlých turnájků pro zkrácení sobotního večera. PLAYzone 1v1 Quick Night Cup #1 odstartuje dnes v 19.00. Hrát se bude jeden na jednoho, tzv. duel, systémem Single Elimination BO3. Turnaj je otevřen pro každého. Pro přihlášení do turnaje je třeba být registrován na portálu PLAYzone.cz a je třeba mít vyplněné herní ID (Game ID).

Map list:

  • Campgrounds Redux (DM6)
  • Lost World (DM13)
  • Furious Heights (tourney7)
  • House of Decay (tourney9) 
  • Blood run (ztntourney1)

Pravidla:

     Oficiálním IRC channelem je #ql.cz (quakenet.org), kde si dohledáte svého soupeře a domluvíte se s ním na odehrání. Svoji účast v turnaji je nutno půl hodiny před začátkem potvrdit a být na #ql.cz přítomen.
     Hráči jsou povini nahrávat dema a uchovat je následujících 48 hodin od odehrání turnaje. K tomuto účelu doporučuji příkaz "cg_autoaction 3", který zajistí nahrání dema a pořízení screenshotu. Pokud si je admin turnaje během oněch 48 hodin vyžádá, hráči josu povini mu je poskytnout.
     Hráč který daný zápas vyhraje, je povinen neprodleně nahlásit adminovi turnaje výsledek, nejpozději do 10 minut od odehrání.
     Při stavu 1:1 na mapy vyškrtne každý hrač jednu mapu která se ještě nehrála. Mapa která zbyde je rozhodující.
     Cheaty nejsou povoleny, hráč který bude podvádět, bude vyřazen z turnaje, jeho nick zveřejněn a prohrešek bude nahlášen administrátorům quakelive. Úpravy cfg sou povoleny.

  - Všem přihlášeným přeju hf & gl, Baru