Přejít k hlavnímu obsahu

2FORT.cz Meet Cup

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Dohráno
Registrace ukončeny
Registrované týmyPlayoffVšechny zápasy

2FORT.cz Meet Cup

Hra
Začátek turnaje
Registrace
-
Ověřování registrací
Počet týmů v turnaji/maximální počet
9/
8
Hraje se systémem
Double elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
6
/
10
Admini turnaje

Finální pořadí

2FORT.cz Meet CupPůjde o turnaj zaměřený především na public hráče, ale rozhodně se můžou zúčastnit i hráči klanoví. Turnaj bude probíhat pod klasickými pravidly, jen s několika úpravami, aby tento turnaj nebyl stejný jako všechno ostatní a všichni hráči tak měli důvod se přidat.1. – classlimit je nastaven na 1, to znamená, že v žádném týmu nebudou dvě postavy stejného druhu

Meet Cup

2FORT.cz Meet Cup

Půjde o turnaj zaměřený především na public hráče, ale rozhodně se můžou zúčastnit i hráči klanoví. Turnaj bude probíhat pod klasickými pravidly, jen s několika úpravami, aby tento turnaj nebyl stejný jako všechno ostatní a všichni hráči tak měli důvod se přidat.

1. – classlimit je nastaven na 1, to znamená, že v žádném týmu nebudou dvě postavy stejného druhu

2. – aby neměli nováčci a nové týmy, které snad pro tento turnaj vzniknou problémy s nastavováním a pravidly na mapách, budou se hrát pouze CP5 mapy, to znamená cp_badlands atd.

3. – jsou povoleny naprosto všechny zbraně, chcete někoho rozsekat makrelou nebo snad polít mlíkem? v Meet Cupu máte možnost

Všechna ostatní pravidla se řídí podle obecných pravidel PLAYzone.

Na registraci do turnaje máte celých čtrnáct dní. Úderem sedmé hodiny večerní 24.10. se registrace uzavřou a ve 20:00 se odehrají první zápasy. Soutěžní kola budou vždy ve čtvrtek a v neděli od 20:00.

Admin turnaje: Milkacek