Přejít k hlavnímu obsahu

Storm The Front - WCG kvalifikácia

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Storm The Front - WCG kvalifikácia

Začátek turnaje
Registrace
Ověřování registrací
-
Počet týmů v turnaji/maximální počet
17/
16
Hraje se systémem
Groups -> Single elimination playoff
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
5
/
6
Admini turnaje
DOSTAŇ SE NA WCG V JIŽNÍ KOREJI!Letos padlo rozhodnutí věnovat veškerou pozornost česko-slovenské kvalifikace pro World Cyber Games 2011 akční hře Counter-Strike 1.6, v níž čtyři nejlepší týmy postoupí na offline finále v herně PGCC Nový Smíchov. Zde už se bude rozhodovat o českém šampiónovi, který získá plně proplacený postup na Grand finále v Jižní Koreji!

DOSTAŇ SE NA WCG V JIŽNÍ KOREJI!

Letos padlo rozhodnutí věnovat veškerou pozornost česko-slovenské kvalifikace pro World Cyber Games 2011 akční hře Counter-Strike 1.6, v níž čtyři nejlepší týmy postoupí na offline finále v herně PGCC Nový Smíchov. Zde už se bude rozhodovat o českém šampiónovi, který získá plně proplacený postup na Grand finále v Jižní Koreji! Zajímají vás další detaily kvalifikace? Pak navštivte stránku www.WCG.cz, kde naleznete jak obecné informace, tak i kompletní přehled všech soutěží započítaných do letošního seriálu.

Storm The Front - WCG kvalifikácia

Ako už nadpis napovedá, nepôjde len o klasický Storm The Front, ktorý isto pozná každý z Vás. Tento turnaj, ktorý sa bude odohrávať v Bratislavskej herni STORM bude zaradený do kvalifikácie na World Cyber Games z ktorej jeden tím postúpi na svetové finále do Južnej Korei. Za tento turnaj okrem bohatej finančnej dotácie nie len pre top tímy ale aj pre horšie tímy budú rozdelené WCG body pre všetky zúčastnené tímy! Na základe finálnych bodov sa zostaví poradie top4 tímov, ktoré si to rozdajú o postup na WCG v Pražskej herni Nový Smíchov. 

Pre divákov bude pripravené premietanie na plátne, ktoré sa nachádza v Storm Bare o poschodie vyššie. Len pripomeniem, že v STORMe platí zákaz konzumácie vlastných nápajov a jedál.

Registrácia

Tímy sa registrujú v pravom ovládacom panely po kliknutí na tlačítko Prihlásiť sa, ktoré sa objaví v ponuke v dátum a čas napísaný vyššie. Každý hráč musí potvridť svoju učasť pomocou súkromnej správy, ktorú dostal každý člen tímu pri jeho registrácii, ak tak nespravíte Váš tím ostane nekompletný. Meniť súpisku hráčov je možne po dobu registrácii, dávajte ale pozor a súpisku meňte tak, že najprv pridáte šiesteho hráča a potom piateho vyhodíte, v opačnom prípade váš tím spadne medzi nekompletné tímy!

Potvrdzovať účasť sa bude v intervale, ktorý je napísany vyššie a v záložke Múj tým. Iba kompletné potvrdené tím sa zúčastnia turnaja, tím, ktorý nepotvrdí účasť, bude automaticky vyradený a jeho miesto nahradí náhradnik. Prosíme tímy, ktoré vedia, že sa nezúčastnia, aby neblokovali miesto v turnaji a odhlásili sa, v opačnom prípade môžu dostať ban.

Každý tím sa musí do herne dostaviť najneskôr do 8:00 a zaplatiť obsluhe herne registračný poplatok, ktorý je 10 Euro na hráča.

Rozdělení cen:

  • 1. místo: 330 Euro
  • 2. místo: 140 Euro
  • 3. místo: 80 Euro

*Ceny platia pri počte tímov 8/16, pri vyššom/nižšom počte budú ceny upravené.

Ceny pre vypadnuté tímy:

Každý tím, ktorý sa umiestni na posledom mieste v skupine a nepostúpi tak do playoff, získava 10 Euro ako konzumné v Storm Bare.

Systém

16 tímov bude rozdelených do 4 skupín po 4 tímoch, z ktorých prvé dve sa budú hrať ráno a ďalšie dve začnú okolo obeda. Rozdelenie do skupín zverejníme v štvrtok večer aby ste vedeli kedy máte doraziť a platí to čo je napísané vyššie, že odhlásenie je možné len do stredy 20:00. Z každej skupiny postúpia prví traja, pričom prvý tím ma v prvom kole freewin a druhý s tretím medzi skupinami hrajú "predkolo" o postup. Toto predkolo sa bude hrať BO1, ďalšie pokračovanie pavúka bude SE BO3 (top8,4,2). Tímy, ktoré skončia v skupine na 4. mieste získavajú 10 euro v Storm Bare a môže ďalej sledovať priebeh turnaja na plátne.

Harmonogram

Skupiny A a B - tímy sa musia zaregistrovať do 8:30
9:00 - 9:45  - 1. kolo
9:45 - 10:30 - 2. kolo
10:30 - 11:15 - 3. kolo

Skupiny C a D - tímy sa musia zaregistrovať do 11:00
12:00 - 12:45 - 1. kolo
12:45 - 13:30 - 2. kolo
13:30 - 14:15 - 3. kolo

Playoff Single Elimination
15:00 - 16:00 bo1
16:00 - 18:00 bo3
18:00 - 20:00 bo3
20:00 - 22:00 bo3

Maplist

de_inferno
de_dust2
de_tuscan
de_nuke

de_train

Výsledky

Výsledky zadáváte sami. Výsledek musí zadat obě strany. Zadávání výsledků naleznete vpravo v ovládacím panelu turnaje v položce "můj tým".

Doplňující pravidla:
  • Cheating budeme řešit až po ukončení turnaje.
  • Výsledky povinně zadávají obě strany, při nedodržení tohoto pravidla budou následovat sankce.
  • Je povinosti obou tímu zadávať screeny stran a status.

HLTV

cs2.playzone.cz:10001
cs2.playzone.cz:10002
cs2.playzone.cz:10003
cs2.playzone.cz:10004

Komunikace

Veškerá komunikace s adminem turnaje probíhá pouze přes soukromé zprávy na PLAYzone.

Kontakt na admina priamo na mieste:

Roman Ondruš - SGC.Mamut
mobil: +421917356872
email: roman.ondrus@hotmail.com
ICQ: 330770615
skype: sgc.mamut

Generální partneři MČR 2012

BenQ Intel CZC.cz
 EA