Přejít k hlavnímu obsahu

NVIDIA 5v5 Conquest Liga I - kvalifikace

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Dohráno
Registrace ukončeny
Registrované týmyPlayoffVšechny zápasy

NVIDIA 5v5 Conquest Liga I - kvalifikace

Hra
Začátek turnaje
Registrace
-
Ověřování registrací
Počet týmů v turnaji/maximální počet
41/
64
Hraje se systémem
Double elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
5
/
8

Finální pořadí

 


Kdo bude ještě v pátku (16.3.) ve hře o ligu, ale nebude buď 5. kole WB nebo 7. kole LB, dostává zákaz účastnit se víkendových NC. 
www.playzone.cz/turnaje/bf3-nvidia-5v5-conquest-liga-i-kvalifikace?page=1#comment-693398

 

Pokud týmy nemají server nebo z nějakého důvodu chtějí hrát na PLAYzone serverech piště adminům soukromou zprávu nebo na IRC.


Tento turnaj slouží jako kvalifikace pro 1. ročník NVIDIA 5v5 Conquest Ligy v Battlefield 3. Jde o jedinou možnost, jak se do soutěže probojovat, takže doporučujeme, abyste jednak neprováhali registraci a pak také abyste se řádně připravili. Kdo se do ligy nedostane, bude si muset počkat na další ročník.

Harmonogram a registrace

Jak funguje registrace? Napravo dejte Přihlásit se do turnaje a vyplňte veškeré potřebné údaje. Připomínáme, že pro úspěšnou registraci musíte mít v týmu alespoň pět hráčů, co zde mají vyplněné své herní ID (nick na Originu/Battlelogu).

Registrace je otevřena do 29. února 22:00. Není potřeba potvrzovat svou účast v turnaji. Hned 1. března se začne hrát první kolo. Uvedené časy zápasů ovšem budou pouze orientační a je na vás, abyste se se soupeřem domluvili na pevných termínech.

Předpokládaný konec turnaje je 18. března včetně. V pondělí 19.3. by již proběhlo nasazení týmů do ligy. Na turnaj tedy budou zhruba necelé tři týdny, a protože postupujících dále bude 24, není potřeba dohrávat do úplného závěru. Prvních osm jde do 1. ligy, dalších šestnáct bude rozděleno do zbylých dvou lig.

Průběh turnaje a herní systém

Jak bylo naznačeno, turnaj není potřeba dohrávat. Jak ale poznáte, že už nemusíte dále hrát? Více nám napoví důležitá informace, a to je herní systém. Bude se hrát tzv. Full-Double Elimination play-off na jeden vítězný zápas.

V praxi to bude vypadat tak, že pokud v horní fázi pavouka prohrajete se svým soupeřem, padáte do nižší, kde máte možnost pokračovat v turnaji. Zápasy se hrají na předem daných mapách, vždy jedno kolo za jednu stranu. Konečný výsledek tvoří vaše zbylé tikety za obě strany (příklad: za USA vyhrajete 50:0, za RU prohrajete 0:40, celkově jste vyhráli 50:40 a postupujete dále). Tento herní systém platí jak pro horní, tak i dolní část pavouka.

Šance, že už dále nebudete muset turnaj hrát, ačkoliv jste zatím neprohráli, se týká posledních osmi týmů v soutěži (včetně horní i dolní části). Ty totiž automaticky půjdou do první ligy. Předchozích šestnáct v pořadí pak bude rozřazeno do dvou zbylých lig.

Pořizujte screenshoty ze všech stran - bez nich není možné zápas uzavřít!