Přejít k hlavnímu obsahu

Guild-Hall.CZ: 1v1 ARÉNA #2

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Guild-Hall.CZ: 1v1 ARÉNA #2

Hra
Pravidla
Začátek turnaje
Registrace
-
Ověřování registrací
Počet týmů v turnaji/maximální počet
16/
8
Hraje se systémem
Groups -> Single elimination playoff
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
1
/
1

Finální pořadí

PRAVIDLA TURNAJE:

PRAVIDLA TURNAJE:

  1. Hraje se na 2 vítězné duely (BO3)
  2. Jsou povoleny všechny buildy a postavy. Nicméně všechny 3 kola musí proběhnout se stejnou postavou. Není v žádném případě dovoleno relogovat na jinou postavu nebo jiný build.
  3. Z duelů jsou vyřazeny veškeré stackovací sigily (On kill stacking stat bonuses - Bloodlust, Corruption atd.). Tyto se nesmí používat.
  4. Duely probíhají dle vygenerovaného pavouka. Okamžitě po zápase jsou hráči poviny editovat stav na www.playzone.cz
  5. Veškeré duely probíhají bez elitních skillů. Duel končí finishnutím soupeře
  6. Časový limit na duel bude 3 min. V případě překročení 3 minutové hranice se nastavuje čas o další 2 minuty ale v těchto 2 minutách už je zakázáno použití HEAL SKILLU. Pokud ani nastavené 2 minuty nerozhodnou o vítězi, pak rozhodne náhodný los rozhodčího. 
  7. V případě nejasností, nebo vyhodnocování sporných duelů má vždy závěrečné slovo rozhodčí zápasu.
ORGANIZACE TURNAJE:
  1. Turnaj probíhá po delší časové období. Hráči sami jsou zodpovědní za odehrání zápasů mezi sebou v co nejkratším možném termínu. 
  2. Po vygenerování skupin se hráči mezi sebou dohodnou na termínu, kdy duel odehrají. Jakmile se tak stane výsledky zapíšou do systému. Takto "samostatně" budo probíhat veškeré zápasy až do SEMIFINÁLE. To se bude odehrávat 9.12.2012 od 20:00 na předem určeném serveru a pod dohledem adminů. 
  3. Vzhledem k tomu, že se jedná o časově omezený turnaj je nutné odehrát zápasy v časových limitech. Duely ve skupině musí bý odehrané nejpozději do čtvrtka 6.12.2012 20:00. Od čtvrtka do neděle pak musí proběhnout všechny zápasy v prvním  kole single elimination.
TEAM SPEAK 3:
Pro účastníky bude k dispozici TS3 server aby se usnadnila a především zrychlila komunikace a organizace. Mějte na paměti, že aktuálně hra tyto arény nepodporuje a tak je zapotřebí aby jsme veškerou organizaci prováděli na Team Speaku. Pokud nemáte klienta tak je nejvyšší čas jej nainstalovat. Server a heslo budou rozeslány všem účastníkům turnaje do PM zde na playzone před začátkem turnaje.