Přejít k hlavnímu obsahu

Guild-Hall.CZ: 2v2 ARÉNA #4

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Dohráno
Registrace ukončeny
Registrované týmyPlayoffVšechny zápasy

Guild-Hall.CZ: 2v2 ARÉNA #4

Hra
Pravidla
Začátek turnaje
Registrace
-
Ověřování registrací
-
Počet týmů v turnaji/maximální počet
7/
8
Hraje se systémem
Double elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
2
/
3
PRAVIDLA TURNAJE:

PRAVIDLA TURNAJE:

  • Hraje se na 2 vítězné zápasy (BO3).
  • Jsou povoleny všechny buildy a postavy. Všechny zápasy (jednotlivá kola) však musí proběhnout se stejnou postavou (míněno 3 zápasy daného kola).
  • Každý přihlášený tým může mít až 3 hráče (náhradník). Hráči se mohou mezi jednotlivými zápasy střídat. Není možno střídat v průběhu probíhajícího zápasu (3 kol rozehratého souboje).
  • V jednotlivých kolech je dovoleno měnit utility / equip z předem připravených v inventáři (max doba na přenastavení 2 min) a změna se musí hlásit rozhodčímu a soupeři (nemusíte říct jakou změnu ale že měníte).
  • Ze zápasů jsou vyřazeny veškeré stackovací sigily (On kill stacking stat bonuses - Bloodlust, Corruption atd.). Tyto se nesmí používat.
  • Duely probíhají dle vygenerovaného rozpisu. Okamžitě po zápase jsou hráči poviny editovat stav na http://www.playzone.cz. Vítěz zapíše výsledek, poražený jej potvrdí.
  • Duel končí finishnutím soupeřů. Použití elitních skillů je povoleno.
  • Časový limit na duel bude 5 min. V případě překročení 5 minutové hranice se nastavuje čas o další 2 minuty ale v těchto 2 minutách už je zakázáno použití HEAL SKILLU. Pokud ani nastavené 2 minuty nerozhodnou o vítězi, pak rozhodne náhodný los rozhodčího. V krajním případě má rozhodčí možnost nařídit účastníkům použití Bersekr / Bersekr amuletu.
  • V případě nejasností, nebo vyhodnocování sporných duelů má vždy závěrečné slovo rozhodčí zápasu.

 

ORGANIZACE TURNAJE:

Turnaj se bude konat v neděli 3.2.2013 a to od 20:00. Turnaj proběhne formou jednovečerního eventu. V rámci toho budou probíhat všechny boje. Pro turnaj byl zvolen formát double elimination. Počet týmů je nastaven na 8, ale v případě většího zájmu se může zvýšit na 16. Proto se můžete hlásit i když už bude kapacita naplněna. 

Před turnajem je nutno svou účast potvrdit na webu PLAYZONE. Pokud svou účast nepotvrdíte v daném termínu, bude váš tým nahrazen.

TEAM SPEAK 3:

Pro účastníky bude k dispozici TS3 server aby se usnadnila a především zrychlila komunikace a organizace. Mějte na paměti, že aktuálně hra tyto arény nepodporuje a tak je zapotřebí aby jsme veškerou organizaci prováděli na Team Speaku. Pokud nemáte klienta tak je nejvyšší čas jej nainstalovat. Login informace na TS najdete na stránkách guild-hall.cz.