Přejít k hlavnímu obsahu

Western Digital Liga III - doprovodný turnaj

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Western Digital Liga III - doprovodný turnaj

Začátek turnaje
Registrace
Ověřování registrací
Počet týmů v turnaji/maximální počet
8/
8
Hraje se systémem
Groups -> Double elimination playoff
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
1
/
1
Admini turnaje

Finální pořadí

DOPROVODNÝ TURNAJ K FINÁLE LIGY. Boje o poslední pozice na lan finále ligy jsou skončeny a my známe všechny postupující. Pojďme si shrnout tedy všechny podstatné informace!Postupující + nasazení:1. iN.valvi 10

DOPROVODNÝ TURNAJ K FINÁLE LIGY.


Boje o poslední pozice na lan finále ligy jsou skončeny a my známe všechny postupující. Pojďme si shrnout tedy všechny podstatné informace!

Postupující + nasazení:
1. iN.valvi 10

2. eXtatus.Kubel
3. Furton
4. FeW.SAMPisco
5. houri_-
6. GRS_Hart (nemůže se zúčastnit, je nahrazen KnT.GS.grad)
7. FeW.rSp. (nemůže se zúčastnit, je nahrazen Majklicekk)
8. CRACKED.REPULZION (nemůže se zúčastnit, je nahrazen NR.Kelda)

 

Harmonogram a systém turnaje

 

Budou se hrát dvě skupiny po čtyřech o nasazení do pavouka - tzn. postupují všichni ze skupiny. PlayOff bude FullDoubleElimination, WB BO3, LB BO1. Postupující do grandfinále z WB bude mít výhodu vedení 1:0. 

Příchod hráčů na lan je naplánován od 9:00 (až do začátku skupin). Začátek základních skupin pak v 11:00. Grandfinále je plánováno na 17:00.

 

Kdy a kde

Lan finále proběhne jako součást LAN Quietus Day ve Zlíně. FIFA finále je naplánováno na sobotu 6.7. Přesné místo konání naleznete na následujícím odkazu. 

Důležité je, že ačkoliv Quietus Day je BYOC lan, vy si nemusíte brát vlastní počítače. Budou připraveny MČR sestavy a Alienware notebooky přímo pro odehrání celého LAN finále. Přineste si pouze periferie (gamepad, klávesnice). Většina zápasů bude odstreamována, samozřejmě s komentářem. Vstupné samozřejmě na LAN finále neplatíte. Vstup platíte pouze v případě, že byste se chtěli účastnit některého z turnajů QD mimo lan finále.