Přejít k hlavnímu obsahu

OPEN TURNAJ PokerGaming.cz ČSL 3 #1

Výchozí obrázek

Ovládací panel

OPEN TURNAJ PokerGaming.cz ČSL 3 #1

Pravidla
Začátek turnaje
Registrace
-
Ověřování registrací
-
Počet týmů v turnaji/maximální počet
28/
32
Hraje se systémem
Single elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
1
/
1
Admini turnaje

Finální pořadí

První kvalifikační turnaj do PokerGaming.cz České Stacraft Ligy 3. sezóny.Turnaj systémem jednoduché eliminace pro 32 hráčů. Registrace otevřená pro všechny. Od prvního kola se hraje BO3. Mapy se vybírají škrtáním.Mapy: Belshir Beach Winter, Cloud Kingdom, Daybreak, Antiga Shipyard (GSL), Entombed Valley, Metropolis, Shakuras Plateau, Shattered Temple, Taldarim AltarVítězové semifinále postupují do hlavního turnaje ČSL. Finále se nedohrává.Více o ČSL na podstránce Starcraft 2 na Playzone.cz.

První kvalifikační turnaj do PokerGaming.cz České Stacraft Ligy 3. sezóny.

Turnaj systémem jednoduché eliminace pro 32 hráčů. Registrace otevřená pro všechny. Od prvního kola se hraje BO3. Mapy se vybírají škrtáním.

Mapy: Belshir Beach Winter, Cloud Kingdom, Daybreak, Antiga Shipyard (GSL), Entombed Valley, Metropolis, Shakuras Plateau, Shattered Temple, Taldarim Altar

Vítězové semifinále postupují do hlavního turnaje ČSL. Finále se nedohrává.

Více o ČSL na podstránce Starcraft 2 na Playzone.cz.

Omezení ligou – Master a vyšší + 4 sloty pro hráče z jakékoli ligy, kteří splňují následující podmínky: 150+ her na ladderu za poslední sezónu (tím zjistíme, že se jedná o aktivního hráče). V posledních hrách poráží velmi kvalitní protivníky z Master+ divizí (samozřejmě ne jenom master protivníky, ale v match history bude muset mít několik poražených master hráčů). Requesty s game id zasílejte sem na PZ do PM adminovi!

 

EDIT  ingame kanal CSL