Přejít k hlavnímu obsahu

TP-Link Proleague sk. A

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Dohráno
Registrace ukončeny
Registrované týmyPlayoffVšechny zápasy

TP-Link Proleague sk. A

Začátek turnaje
Registrace
Ověřování registrací
Počet týmů v turnaji/maximální počet
7/
4
Hraje se systémem
Double elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
4
/
6
Admini turnaje

Finální pořadí

Ve spolupráci s TP-LINK jsme pro vás nachystali další sezonu CR Proleague, které se může zúčastnit každý z vás. Tři týdny bojovali hráči v kvalifikacích a my tak máme kompletní osmičku týmů, která si to rozdá o titul!

Ve spolupráci s TP-LINK jsme pro vás nachystali další sezonu CR Proleague, které se může zúčastnit každý z vás. Tři týdny bojovali hráči v kvalifikacích a my tak máme kompletní osmičku týmů, která si to rozdá o titul!

Kvalifikační turnaje proběhdo TP-Link Proleague:

O živý komentář se bude starat oblíbené duo Fifqo a Horacio.

 

 

Průběh turnaje:

Zápasy se odehrají v klanu CR Proleague podle rozpisu play-off zde na webu. Týmy nemohou termín zápasu měnit, pouze ve výjimečných případech. V zápasu se vždy hrají všechny duely postupně, pokud nastane stav 3-0 další duely se již nehrají.

Skupinové zápasy budou hrané Double Elimination Proleague systémem. Každý hráč si na stránce zápasu najde svého protivníka, který bude vždy na stejném místě v soupisce týmu (tedy první hráč týmu A proti prvnímu hráči týmu B, druhý proti druhému atd.) a tyto dvojice odehrají své BO3 duely (na dva vítězné). Pokud po těchto čtyřech zápasech nastane stav 2-2 každý tým vybere jednoho svého hráče do rozhodujícího Ace matche, který se taktéž odehraje jako BO3 duel. Své zápasy každý tým najde v ovládacím panelu turnaje, v rozpisu play-off. Ze skupiny postupují dva týmy.

Play-off se hraje formátem Single Elimination (v případě prohry tým vypadává z turnaje) Proleague systémem. 

Výsledek týmy zadávají tak, že k danému zápasu do komentáře napíše vítězný tým skóre zápasu a poražený tým ho tamtéž potvrdí dalším komentářem. V klanu budou přítomni admini turnaje, kteří budou dohlížet na férový průběh. Jakýkoli pokus o podvod se trestá diskvalifikací celého týmu z turnaje.

TP-Link Archer C5400 je třípásmový router určený pro všechny, kteří chtějí maximálně spolehlivou domácí síť. Osm fixních antén  zajistí bezproblémové pokrytí Vaší domácnosti bezdrátovou sítí. Maximální přenosová rychlost činí přes 2 Gbit/s.

Kromě čtyř LAN portů nabízí i dva USB porty, které umožní sdílení souborů z externích disků. Celý router můžete navíc spravovat přes mobilní aplikace Tether.

 

Pro komunikaci s adminem využijte Discord server, který byl pro tento účel vytvořen, případně soukromou zprávu na PLAYzone.