Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší týmy, krásná auta a top streameři. MSR proběhne v rámci Autosalónu

27. 9. 2023 | 20:31 Counter-Strike 2 Preview
Druhý ročník spojení dvou odlišných světů dorazí na přelomu září a října do areálu nitranského Agrokomplexu. 4ka Majstrovstvá SR v elektronických športoch proběhnou v rámci Autosalónu AUTOSHOW. Counter-Strike turnaj nabídne finanční dotaci v přepočtu přes 400 tisíc korun.
4ka Majstrovstvá SR v elektronických športoch
4ka Majstrovstvá SR v elektronických športoch
Zdroj: Y-Games (s povolením)

Mistrovské souboje v Counter-Striku, různorodé herní atrakce a přehlídku nablýskaných automobilů si můžeš naplno vychutnat už příští týden. Na 4ka Majstrovstvách SR v elektronických športoch se můžete těšit nejen na domácí CS:GO špičku, ale také na známé osobnosti jako Restt, Dev1 nebo Oskar Barami.

Největším lákadlem je ale samozřejmě samotný turnaj, který korunuje v pořadí už osmého mistra Slovenska. Vůbec poprvé na východ vyrazí SINNERS, jenž mohou doplnit svoji bohatou sbírku titulů o další cennou trofej. Spolu s neméně favorizovaným výběrem Dynamo Eclot jsou nasazeni do druhého kola.

Zavařit téhle dvojici bude chtít především napěchovaná sestava Sampi.Tipsport, která se bude těšit největší podpoře domácího publika. Tenhle tým je totiž zároveň slovenskou reprezentací. Uspět bude chtít také nejznámější slovenská organizace UNiTY, elitní tým ENTERPRISE, nebo kvalifikovaný celek GLORE.

Celá akce se širokým zaměřením poběží od 28. září do 1. října. Vstupenky můžete zakoupit v online prodeji přímo na stránkách yzone.sk. Pokud nedorazíte přímo na místo, tak pro vás bude připravený živý přenos. Součástí Autosalónu AUTOSHOW bude také Samsung MČSR v mobilních hrách, více info zde.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.