Přejít k hlavnímu obsahu

Kvalifikace na MČR pro SC2

11. 3. 2011 | 18:18 StarCraft 2
Jak už bylo mnohokráte zmiňováno, ke konci dubna 2011 se uskuteční obnovené Mistrovství ČR v počítačových hrách.StarCraft 2 samozřejmě je součástí a mým úkolem nyní je seznámit vás s kvalifikací, díky které 16 z vás dostane možnost získat oficiální titul Mistr ČR pro rok 2011. Systém kvalifikace
Výchozí obrázek

Jak už bylo mnohokráte zmiňováno, ke konci dubna 2011 se uskuteční obnovené Mistrovství ČR v počítačových hrách.
StarCraft 2 samozřejmě je součástí a mým úkolem nyní je seznámit vás s kvalifikací, díky které 16 z vás dostane možnost získat oficiální titul Mistr ČR pro rok 2011.

 

MČR Logo


Systém kvalifikace

Nedílnou součástí kvalifikace je výkonostní žebříček, který byl před pár týdny zveřejněn. Kvalifikovat se může 16 hráčů. 8 míst bude připraveno pro nejlepší hráče kvalifikačních turnajů. Zbylá místa obdrží nejlepší hráči v StarCraft 2 žebříčku.

Termíny kvalifikací:

Nejlepším dvěma hráčům z každého kvalifikačního turnaje bude nabídnut slot na MČR 2011. Tito 2 hráči se dalších kvalifikací účastnit nesmí.
Zbylá místa, do počtu 16 míst, budou nabídnuta dalším hráčům dle pořadí ve StarCraft 2 žebříčku ke dni 11. 4. 2011.

Nezapomeňte, že každý domácí i zahraniční turnaj (kromě skills turnajů) je do žebříčku započítáván. Máte více než měsíc na to, abyste vylepšili své pozice a získali tak možnost účastni na Mistrovství ČR v počítačových hrách. Hodně štěstí!

Partneři Mistrovství ČR v počítačových hrách

nvidia logo

HAL3000 Logo

INTEL Logo

Toshiba Logo

GIGABYTE Logo

Electronic Arts Logo