Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: První organizační informace

Mistrovství České republiky v počítačových hrách se pomalu blíží a tak je na čase zveřejnit první balík informací, které se týkají převážně organizační stránky turnaje.Ukázka prostor
Výchozí obrázek

Mistrovství České republiky v počítačových hrách se pomalu blíží a tak je na čase zveřejnit první balík informací, které se týkají převážně organizační stránky turnaje.

MČR Logo

Ukázka prostor

Fotografie z kongresového sálu, ve kterém se bude MČR konat, jste již pravděpodobně viděli. Dokončili jsme už i jakýsi zasedací plán, kde je přehledně vidět, kde všude budou místa na sezení.

Hotel Jezerka

ZOBRAZIT PLÁNEK

Spaní

Vedle klasické sleeping arény, která bude umístěna ve velkém sálu, je možnost ubytování i v samotném Kongres hotelu Jezerka. Ubytování si můžete objednat libovolně na vlastní náklady a dle volných kapacit.

Stravování

Pro hráče jsme ve spolupráci s Kongres hotelem Jezerka připravili balíčky, které je třeba si předem objednat.

Pro hráče jsou připraveny tyto balíčky:

  • Snídaně (so + ne) - každá za 90 Kč
  • Oběd, výběr ze čtyř jídel (so + ne) - každá za 130 Kč
  • Večeře v sobotu, výběr ze čtyř jídel - 130 Kč

Tato menu jsou speciálně připravena pro účastníky, pokud nemáte zájem tyto výhodné balíčky (polévka, hlavní jídlo, nápoj) využít, můžete se stravovat individuálně v restauracích v hotelu.

Parkování

U hotelu se nachází rozsáhlé parkoviště, pokud na akci pojedete autem, není problém zdarma zaparkovat.

Registrační poplatek

Kvalifikované týmy (kapitáni) budou průběžně dostávat pomocí soukromých zpráv informace ohledně potvrzení registrace a složení registračního poplatku. Ten se bez výjimky skládá předem na účet organizátora a činí 250 Kč na hráče. Diváci a doprovod týmů má vstup zdarma.

To by byla první várka informací z MČR. Další na sebe nenechají dlouho čekat. Ještě nemáte jistou účast? Tak neváhejte a registrujte se do našich kvalifikací ať už na webu v případě TMN / StarCraft 2 nebo v Mezihernových turnajích v případě ostatních her.

Partneři Mistrovství ČR v počítačových hrách

nvidia logo

HAL3000 Logo

INTEL Logo

Toshiba Logo

GIGABYTE Logo

Electronic Arts Logo

 

Štítky: MČR 2011