Přejít k hlavnímu obsahu

InvexCup 2006

13. 9. 2006 | 22:37
Vrcholem hráčské sezóny je každý rok Invex Cup. Měl by určit Mistra České Republiky roku 2006, ve hře Counter-Strike. Turnaj se startuje 9.10.2006 a finálový zápas bude 10.10.2006 ve 12:00 hodin. O proti minulému ročníku byl konečně zaveden full double elimination systém, což hráče jistě potěší. Změna je i v přerozdělení cen a jejich výše, kdy na CSS připadne stejná částka jako na CS 1.6. Výhru si navíc odnese pouze vítěz a to v podobě poukázky 50tis Kč na nákup HW. To vyvolalo samozřejmě velký odpor, ale i tak je třeba si uvědomit, že nejde o malé peníze.
Výchozí obrázek

invex.gif

Vrcholem hráčské sezóny je každý rok Invex Cup. Měl by určit Mistra České Republiky roku 2006, ve hře Counter-Strike. Turnaj se startuje 9.10.2006 a finálový zápas bude 10.10.2006 ve 12:00 hodin.

O proti minulému ročníku byl konečně zaveden full double elimination systém, což hráče jistě potěší. Změna je i v přerozdělení cen a jejich výše, kdy na CSS připadne stejná částka jako na CS 1.6. Výhru si navíc odnese pouze vítěz a to v podobě poukázky 50tis Kč na nákup HW. To vyvolalo samozřejmě velký odpor, ale i tak je třeba si uvědomit, že nejde o malé peníze.

Seznam týmů:

slovensko.gif DEFEATERS
cesko.gif SkyRiders
cesko.gif CZ Klan
cesko.gif Candid
slovensko.gif NecroRaisers fu.sk
cesko.gif unknowN illusion
cesko.gif stars gaming
cesko.gif BlackTrains
cesko.gif Cyber Machines
cesko.gif Rescue Rangers
cesko.gif nEcro
cesko.gif X-Marines
cesko.gif fju-gaming
cesko.gif enigmatic five
cesko.gif Forever Players
cesko.gif Cyber Realm

Playoff pavouk je k náhlednutí ZDE .

Invex bude nejen příležitost, shlédnout kvalitní zápasy a vidět top hráče, ale také sejít se se spoluhráči z klanu a vidět své "virtuální" kamarády. Doufejme, že úroveň celé akce bude stoupat, protože pocity máme spíše opačné.

zdroj: http://www.invexcup.cz