Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor: Dombi

5. 9. 2006 | 12:51
Přinášíme zajímavý rozhovor s hráčem klanu Cyber Machines, který nám zprostředkoval Boban. Boban- Ahoj. Tak klasika na úvod se nám představ, jak se jmenuješ, kolik ti je let, co studuješ a kde bydlíš? Dombi- čus bus dombájus. Jméno mé, David ''Dombi'' Dombai. Jsem z Prahy a je mě 19let. Oblibený filmy/seriály - The Butterfly Effect, Forrest Gump a seriály Futurama, Joey, Stargate:Atlantis
Výchozí obrázek

dombi.gif

Přinášíme zajímavý rozhovor s hráčem klanu Cyber Machines, který nám zprostředkoval Boban.

Boban- Ahoj. Tak klasika na úvod se nám představ, jak se jmenuješ, kolik ti je let, co studuješ a kde bydlíš?
Dombi- čus bus dombájus. Jméno mé, David ''Dombi'' Dombai. Jsem z Prahy a je mě 19let. Oblibený filmy/seriály - The Butterfly Effect, Forrest Gump a seriály Futurama, Joey, Stargate:Atlantis

Boban- Pověz nám, proč si začal hrát zrovna cs-ko
Dombi- Začal jsem ho hrát, když se poprvé uviděl jedno CSkové můvíčko.. Superplayers 09, a po té náký záběry z invexu, tak mě ta atmosféra toho všeho chytla natolik, že se těm hedkám nedalo ubránit.

Boban- Jak dlouho hraješ cs-ko aktivně (po netu)?
Dombi- Já jsem bez netu CSko ani nák začínat nechtěl, jen tak párkrát s kámošema na takovym domáckym lanu, jinak už jsem byl rozhodnutej, že až prijde net, tak budu hrát jen CSko, to jsem věděl už od začátku.. a jak dlouho.. bude akorát něco po 4roce.

Boban- Kolik hodin denně si se věnoval hraní, když si začínal a jak dlouho hraješ dnes?
Dombi- Začátek, huh,kolik..mno v 14:00 sem nák prišel ze školy, v 00:00 šel spát.. tak si to spočítej, to je na mě moc složitý, poněvač sem ve škole nedával moc pozor, jestli mě jako rozumíš Ja tedka, už to hraní neni na prvním místě.. ted už je to tak.. že si chci pokecat a zahrát s kámošema, ale jako jasný je, že se musíme připravit na mh a pod akce, tak to tomu dám klidně celej den.. když to jde.

Boban- Pověz nám něco o tom, v jakých klanech si začínal hrát a kde se ti nejvíc líbilo?
Dombi- Tak jako první klan, byl samozřejmně v 1.5, s názvem Immortal Kings "TeAm.1^IK" to byl prostě začátek.., a šlo to tím stylem, že sme spíše hráli public se stejnýma tagama a ve stejným teamu.. a to celý na teamspeku. Já sem byl vždycky jako klanům věrnej, a zkoušel se to nák vždycky udržet, takže jsem jich moc neměl.. po přechodu na 1.6 jsem šel do teamu Common Rail Team "CRT" tam jsem se začali více věnovat taktikám a sehrávání.. to bylo pro mě jako nová zkušenost.. ale však příjemná.. poněvač tak hra potom dostala uplně jinej směr, a začlo mě to bavit ještě vice, kousek nák po PGchallange, kde sem mohli zahrát lépe,.. jsem jako celý team přestoupily do xenoGens a odtamtud jsem se vlastně probojovali z 2. AMD do 1. AMD, což byl pro nás znatelně velký úspěch a nák od té doby si sem tam lidi začali pamatovat naše nicky, po zjištění že nám xenoGens nedává nic kromě jména, jsem přetoupily do cyberMachines hráčského združení, kde to snad bude mít jednou větší budoucnost, než je ted.. a to by bylo mýma klanama asi vše..

Boban- Podporovali tě rodiče od začátku hraní?
Dombi- mno, jako né pří v hraní, že by matka stálo ze mnou a řikala jed jed jed, ale v tom když byl mh a já jsem řekl že jedem hrát a potřebuju na vstup a nebo sem mě rozbila myš a třeba jiná výbava pc, tak jako bezproblému jsem měl do druhýho dne nový.. a to nejsme nák jako bohatý.. takže jako určitě v nakým tom smyslu mě podporovali dost,..i když si to třeba samy neuvědomovali.. prostě to bylo dost o porozumění.. za to jsem jim vděčnej..

Boban- Dnes hraješ, jak už si zmiňoval, za tým Cybermachines. Jjak se ti tam líbí?
Dombi- momentálně.. moc nelíbí.. ale to je všechno způsobený různýma faktorama, třeba to že tedka upravujem sestavu, a to že my o prázdninách nehrajem.. a to že mh a invex jsou za rohem a my sme pomalu na začátku, je to taková nejistí situace, ale vim že se ničeho nevzdám bez boje.. jinak jako cybermachines a jejich sponzoring to sou jen samý dohady, tricky co na náš zkoušej.. jen abysme zůstali.. takže i v tomhle smyslu je ta naše morálka trochu oslabená.. ale dříve tomu tak nebylo.. samý sliby sme dostávali, že když se umístime a pod.. že budou hory a doly.. i přez umístění nic nebylo.. tak jako já to zas nehraju jenom o tomhle.. že něco za to chci.. ale prostě slib je slib,nerad bych to s nikým nerozebíral do detajlů.

Boban- Můžeš nám přiblížit situaci v CM ohledně odchodu eGyho atd. ?
Dombi- co říct o egym, asi radši před lidma jen to nejlepší, poněvač ho mám rád.. ale každý kdo ho zná lépe ví že má u černejší stránky.. jako jeho arogance, a podobný chybičku.. který tu fakt nemínim zmiňovat:-) ale jako egy, a jeho odchod.. to bylo špíš vzájemný.. kdyby neodešel sám tak by asi musel jít.. poněvač jeho chování v poslední době bylo moc namyšlený.. a tak.. ale nemužu vyvrátit i jeho klady.. s přínosem taktik.. a sehranosti teamu.. to jako respekt.. ale my víme, že ke už egymu docházeli nápady,.. ani se nenamáhal je vymýšlet.. jen křičel..

Boban- Chodíš hodně chlastat se svým klanem?
Dombi- tak asi jako nejlepší vztah jako v realu se snažim udržovat s klackem, ale on bydli na druhym konci Prahy, takže je to něco jako mít vzáledno lásku :-) ale jako po mh, to jdem spolu zapít, to je jasný.. ale jako záleži kdo odkud je a jak má čas.. prostě se tahle slezem jen kvůli csku, né jen tak, že někdo přijede z druhý strany ČR aby se zdunil:-) ale i takový sou ( Petrajs ) respekt:-) ..

Boban- Co považuješ za svůj největší úspěch v kariéře cs-ka?
Dombi- úspěchů za sebou ještě moc nemam.. jestli chceš počítat.. 2x 3.místo na mh a jednou 4. tak můžeš.. pak náký lan turnaj v nákej buranovech, kde sme to poničily.. tak to jako asi ee:-) ale mě se stejnak nejvíc líbilo, když sme postoupily z 2.AMD jako nějvětši outsideři, co nám každej řikal.. to období se mě z cs-ka líbilo asi nejvíce..

Boban- Jaký je tvůj idol (hráč, klan)
Dombi- hráče.. mám oblibenýho od první chvile co sem ho viděl střílet, Johhny R , a klan mám oblíbený.. Skyriders, nEph a cyberMachines, zahranični to bude asu Lunatic-Hai

Boban- Jakej máš ty osobně názor na cs:s?
Dombi- CS:S, MRDKA Z KRTKA - vice se o tom nedá řict :-)

Boban- Hraješ něco jiného než cs-ko?
Dombi- jistě, že hraju i jiné hry.. ale to jen tak singly.. poněvač u nás ve škole je dost pc guyu.. ale v cs moc nejedou.. tak musim dohrát t nejnovější hry aby třeba jako ve školo pak řeč nestála.. ale co si rád zahraju je : Quake3,Heroes 1,2,3,4,5 , Star Wars Battlefront II, StarCraft:Broodwar, W3-Dota

Boban- Máš přítelkyni?
Dombi- ano mám, leží na posteli.. tak tady musím tukat do klávesnice co nejvíce potichu abych jako náhodou nevzbudil.. a do toho tedka ještě skládam mix, takže ani mluvit nebudu moct,.. ale prostě sem rád, že je tak tolerantí na moje hraní.. ale je fakt, že já před se snažím moc nehrát a věnovat se jenom jí,.. prostě jí miluji :-)

Boban- Oblíbené pití , jídlo , alkohol , poloha?
Dombi- takže, piju jako jedině.. Pilsner Urquell nebo pomerančovou štávu, jídlo mám nejradějí.. přírodní kuřecí řízek s bramborovou kaší.. ale jinak pizzu,.. poloha koníček:-)

Boban- No a to bude vše chtěl by si na závěr něco vzkázat svým fanouškům a začínajícím hráčům?
Dombi- Nevim, jestli pozdravit fanoušky..protože si nemyslim že mam fanoušky ale spiše kámoše, ty bych rád pozdravoval.. ale co říct začínajícím hráčům.. asi jen to, že pokud si myslíte po roce hraní,že to dáváte jako nákej nej skill,.. tak se mýlíte.. a máte se ještě hodně co učit.. a jak to udělat stim když budete chtít někam do klanu.. všechno je to o známostech.., a lezení do zadku.. protože nikdo z dobrej nechodá po publicu a nehledá hráče.. hráčí choděj do klanu, jen přez známosti a zaručení se za ně, že budou dávat.. ale to he fakt složitej mechanismus..vzniklej z lét hraní.. a nedá se ho změnit.. tak na to myslete.. a místo publicu si zahratje nákej aim.. a pak hrát už jen nějaký matche, ale né public.. nepřeju Vám hodně štěstí jako bývá zvykem.. ale spíše aby jste se u tý hry co nejvíce bavili a neničily si tolik nervy tím si nepomůžete.. tak bežtě za svým snem.. a když to opravdu budete chtít moc, tak to taky mít budete.. ! báj dombáj ;-)

Dík moc že sis na mě udělal čas a hlavně GL&HF v cs-ku a hlavně v realu. Zdarec