Přejít k hlavnímu obsahu

1 výstřel, 3 killy! ZywOo napodobil historický počin oskara

4. 10. 2021 | 18:15 Counter-Strike 2 Video
Team Vitality v minulých dnech bojoval o jistotu postupu na nadcházející turnaj kategorie Major, o všem měl rozhodnout poslední zápas proti Dignitas. Ten vyhrála francouzská mašina ve velkém klidu, v jednom z kol se ale jedné z největších světových hvězd podařil nevídaný kousek.

O tom, že je Mathieu 'ZywOo' Herbaut hráčem nejvyššího kalibru, nemůže pochybovat vůbec nikdo. Tentokrát se však zapsal do historie něčím, k čemu je potřeba i trochu toho pověstného štěstíčka. Dvojnásobný nejlepší hráč světa se svým týmem Vitality uzavíral základní skupiny IEM Fall zápasem proti Dignitas a hrála se mapa Inferno. Stav byl 8:1 pro Vitality a soupeř se rozhodl zamířit za útok na B site, kde byli připraveni tři obránci z Francie.

apEX skončil na zemi, misutaaa taktéž a situace byla 3 proti 3. Stále však byl připraven ZywOo, který jednou střelou z AWP ukončil veškeré snažení hráčů Dignitas. Sám si toho v prvním momentu ani nevšiml a posléze nevěřil, co se vlastně stalo. Podle toho reagoval jak on, tak i celý jeho tým. Triplekilly jsou jedním z nejvzácnějších jevů v CS:GO, ten vůbec nejslavnější má na kontě oskar, který jedním výstřelem dokonce vyhrál 1vs3 clutch.

AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: ZywOo, IEM Fall
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.