Přejít k hlavnímu obsahu

EURO 2012: FIFA 12 SE SLEVOU

30. 3. 2012 | 12:07
Nevlastníte ještě FIFU 12 a chtěli byste ji? Pokud ano tak pro Vás máme dobrou zprávu, od 6.dubna se bude FIFA 12 prodávat s 30% slevou tzn. že PC verze bude stát 799,- Kč a verze pro konzole bude stát 999,-Kč.PC vydání UEFA EURO 2012 si budete moci zakoupit přímo v krabicovém provedení, které bude mít uvnitř kód pro stažení, nebo online skrze Origin. Konzolová vydání budou pouze na PlayStation Store, respektive Xbox LIVE Marketplace.
Výchozí obrázek

Nevlastníte ještě FIFU 12 a chtěli byste ji? Pokud ano tak pro Vás máme dobrou zprávu, od 6.dubna se bude FIFA 12 prodávat s 30% slevou tzn. že PC verze bude stát 799,- Kč a verze pro konzole bude stát 999,-Kč.

PC vydání UEFA EURO 2012 si budete moci zakoupit přímo v krabicovém provedení, které bude mít uvnitř kód pro stažení, nebo online skrze Origin. Konzolová vydání budou pouze na PlayStation Store, respektive Xbox LIVE Marketplace.

„Díky rozšíření UEFA EURO 2012 si můžou čeští fotbaloví fanoušci alespoň virtuálně vyzkoušet, jaké to je nastoupit ‚se lvíčkem na prsou‘ před desítkami tisíc fanoušků a bojovat za český národní tým na velkém turnaji. Atmosféru navíc umocní autentický český komentář Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného,“ uvedl Dušan Benža, zástupce EA SPORTS v ČR. „Aby si drama zápasů v reprezentačním dresu mohlo užít co nejvíce fanoušků, snížili jsme cenu hry FIFA 12, která je k hraní UEFA EURO 2012 nezbytná, o více než třetinu.“

Pak tu máme dotaz na který se plno z Vás ptalo, proč hra obsahuje 53 týmů, když na turnaji v Polsku a na Ukrajině se jich představí pouze 16 nejlepších. Vyšší počet je z důvodu, že studio má kompletní licenci na EURO a tedy i na všechny členské země včetně české a slovenské reprezentace.