Přejít k hlavnímu obsahu

Xbox 360 update přichází právě dnes

Již dnes se hráči na konzolích Xbox 360 dočkají aktualizace. Pokud tedy netrpělivě čekáte, tak vězte, že právě dnes mezi 11:00 a 15:00 bude tento update uvolněn. Samozřejmě je jasné, že ne všichni jsou obeznámeni co přináší, ale právě pro tyto čtenáře je zde popis z blogu EA. Jedná se o popis k PS3 verzi, ale ta je zceal stejná jako ta Xboxová, takže není potřeba nic měnit. Více tedy níže a přeji tedy příjemné čekání.
Výchozí obrázek

Již dnes se hráči na konzolích Xbox 360 dočkají aktualizace. Pokud tedy netrpělivě čekáte, tak vězte, že právě dnes mezi 11:00 a 15:00 bude tento update uvolněn. Samozřejmě je jasné, že ne všichni jsou obeznámeni co přináší, ale právě pro tyto čtenáře je zde popis z blogu EA. Jedná se o popis k PS3 verzi, ale ta je zceal stejná jako ta Xboxová, takže není potřeba nic měnit. Více tedy níže a přeji tedy příjemné čekání.

Battlefield 3 na konzoli PlayStation 3 dnes zažívá důležitý den. Za prvé vydáváme obsáhlou aktualizaci hry, která obsahuje tolik úprav, oprav a dodatků, že je ani nespočítáte. Jejich hlavním cílem je udělat hru stabilnější, férovější a vyváženější. K dispozici je v tuto chvíli již všude s výjimkou Japonska (4. dubna). Stačí hru spustit a stažení této cca. 1GB aktualizace se spustí automaticky. Kompletní přehled změn najdete zde.

Alternativní rozmístění 5 vlajek na Wake Islandu pro PS3

Součástí aktualizace je i nové rozmístění 5 vlajek na Wake Island, které vzniklo na základě ohlasů komunity. Příjemnou zábavu!

Na základě množství konstruktivních ohlasů ohledně možných vylepšení hratelnosti rozšíření Back to Karkand jsme do verze pro PS3 přidali variantu Conquest Assault s 5 vlajkami na mapě Wake Island. Toto nové rozmístění vlajek vyžaduje taktičtější přístup, protože klíčové základny mohou zcela změnit situaci na bojišti. Další změnou v této variantě je to, že mobilní protiletadlové baterie se nyní umisťují na základně na pláži. Kdo tedy drží tuto základnu, získává důležitou taktickou výhodu a navíc může těžit z blízké pozice letiště.

Nové rozmístění pro PS3 si najdete vyhledáním položek Conquest Assault a Wake Island a v detailech serveru se dívejte po variantě „CQA Day 2“.

Pronajměte si vlastní server na PS3!

Váš server, vaše pravidla. Pronajměte si server a vytvořte si vlastní hru se vším všudy.

Nyní si tedy můžete pronajmout na PS3 vlastní server pro Battlefield 3! Tato možnost je přístupná v nabídce „RENT A SERVER“ a nabízí řadu nových zajímavých možností, o které si komunita hráčů intenzivně říkala.

S vlastním serverem si můžete hru udělat přesně takovou, jakou byste ji chtěli mít. Můžete si upravit každé nastavení, nebo si vybrat přednastavenou konfiguraci a mít vše připraveno za pár sekund.

Jaké chcete hrát mapy a módy? Chcete mít zobrazenu minimapu, či nikoli? Chcete vypnout průhledové prvky z obrazovky, upravit dobu oživení a tickety? Servery si nyní můžete pronajmout na 1, 7, 30 nebo 90 dnů. Můžete si jej pojmenovat, přidat popis a dokonce i vlastní logo.

Abychom zajistili solidní a stabilní hratelnost, budeme tuto funkci rozjíždět postupně v průběhu následujícího týdne. To znamená, že zpočátku bude dostupnost serverů omezená a maximálního počtu bychom měli dosáhnout zhruba za týden. Pokud budete mít možnost pronájmu serveru zašedlou, znamená to, že aktuálně dosahujeme maximální kapacity. Zkoušejte to však průběžně dál, protože tuto kapacitu budeme denně zvyšovat.

Ceny za pronájem serverů jsou $1,49/$6,99/$24,99/$64.99 na 1, 7, 30 resp. 90 dnů.

Teprve s hrou začínáte? Zkraťte si začátky s našimi vychytávkami!

V rámci aktualizace přinášíme pro Battlefield 3 na PS3 také 10 různých urychlovacích předmětů. Pokud s hrou začínáte teprve nyní, je tohle perfektní způsob, jak snížit určitý handicap vůči ostříleným veteránům. Anebo pokud byste chtěli mít více času na létání ve stíhačkách, ale zároveň se hned chcete vyzbrojit střelami vzduch-vzduch, pak by vás to mělo také zajímat.

Celkem 10 urychlovacích předmětů je nyní k dostání v obchodě PlayStation Store i přímo ve hře a patří mezi ně například:

  • Kit Shortcut Bundle: Okamžitě odemkne všechny unikátní předměty pro všechny čtyři hratelné třídy
  • Vehicle Shortcut Bundle: Okamžitě odemkne všechny předměty pro bojovou techniku
  • The Ultimate Bundle: Okamžitě odemkne všechny předměty ze všech dostupných urychlovacích balíčků

Nezapomeňte si také znovu stáhnout Back to Karkand pro PS3

Doufáme, že se vám tato velká aktualizace se spoustou vylepšení a oprav bude líbit. A ještě jedna věc: Pokud máte na PS3 Back to Karkand a dosud jste si jej znovu nestáhli, udělejte to t hned. Nová verze rozšíření Back to Karkand, která je venku od 13. března, obsahuje opravu chyby v animacích zbraní na mapě Back to Karkand. Je tam také několik oprav kritických chyb ve zdrojovém kódu, které zajistí bezproblémovou kompatibilitu s nadcházejícími rozšířeními Close Quarters, Armored Kill a dalšími.

Na viděnou na bojišti!