Přejít k hlavnímu obsahu

Noobiq se vrátil na trůn FACEIT CZ SK Pro League

5. 12. 2018 | 02:20 Counter-Strike 2
Další měsíční žebříček největší česko-slovenské PUG ligy je u konce a my známe patnáctku hráčů, která si odnese věcné ceny partnerů soutěže, Patriot a Alza.cz. Spolu s tím tradičně posíláme i dva nejlepší hráče nejvyšší divize do Evropy, aby se poprali o postup do slavné FACEIT Pro League.
FACEIT CZ SK Pro League
FACEIT CZ SK Pro League

Podzimní stresové období spojené s vrcholy domácí esportové sezóny je za námi a řada hráčů si užívá zasloužený odpočinek, pokud tedy nedohrává novou ligu od ESL. I na domácí FPL to bylo poznat, ačkoliv svátky vánoční se teprve blíží. V nejvyšší divizi se odehrály pouze nižší desítky zápasů, a tak bylo pro každého důležité proměnit většinu zápasů ve výhru. To se nejlépe podařilo Vítu 'noobiq' Pohlotovi, který si minulý týden odskočil pro výhru Division 2, aby se opět vrátil v plné síle a soutěž si podmanil.

Nejen, že si tento hráč odnáší hlavní cenu v podobě stylové klávesnice Patriot VIPER V770, ale spolu se stříbrným Matějem 'stinx' Štorkem se může těšit na kvalifikaci do EU FPL. Stinx si společně s nováčkem v Div1, Tomášem 'hajmy11' Hajmachrem, odnáší klávesnici Patriot VIPER V760, s 7.1 sluchátky Patriot VIPER V360 se musejí spokojit Matej 'FluxX' Ondruš a Lukáš 'Majky' Měcháček. I v těchto případech je krásné vidět, že se jedněm z nejnovějších tváří v nejvyšší divizi daří prosadit mezi usedlíky.

FACEIT CZ SK Pro League

O co bylo hrát samozřejmě i v dalších dovednostních divizích. V té druhé se poprvé mezi přední příčky prokousal Erik 'Er_ik' Němec a hned první náboj byl ostrý. Po odehraných 117 zápasech s 56% winratem si nadějný hráč vysloužil postup mezi elitu a spolu s ním i herní sluchátka Patriot VIPER V360. Za umístění na stupních vítězů vyhrávají myš Patriot VIPER V560 František 'Kejlos' Zvědělík a Tomáš 'Pazixgod1' Pazourek, RGB podložku Patriot VIPER V160 si pak odnášejí Jan 'StriifE' Pokorný a Martin 'Ryk01' Jakab.

Naši partneři tradičně dodali ceny jako motivaci i pro hráče v Division 3, která je určená pro FACEIT levely 5 až 8. V měsíci listopadu si zde nejlépe počínal Jan 'fuserr' Rožánek, což mu za více než 100 odehraných zápasů vyneslo výhru herní myši Patriot VIPER V560. Hráči Luckerinko a DangeR se mohou radovat z nových sluchátek Patriot VIPER V330, BabaHawker a voky123 si následně pod stromeček odnesou optickou myš Patriot VIPER V530. Všem výhercům samozřejmě gratulujeme!

Nový žebříček odstartoval již v pondělí a i ten prosincový přinese stejnou patnáctku herních periferií. Přihlásit se a odstartovat svoji cestu na Olymp může naprosto každý, nezávisle na vašich aktuálních dovednostech. Divizemi disponuje FACEIT CZ SK Pro League hned čtyřmi, tak neváhejte a pojďte do boje právě teď!

CZ SK Pro League Division 1

CZ SK Pro League Division 2

CZ SK Pro League Division 3

CZ SK Pro League Division 4

Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.