Přejít k hlavnímu obsahu

MH: Vyhraj EURO 2012

27. 4. 2012 | 12:01
Výchozí obrázek

UPDATE2: Mezihernový turnaj se uskuteční tuto sobotu 28.6, start turnaje bude klasicky v 10:30. Podařilo se nám sehnat 3 CD-klíče pro nový dodatek EURO 2012, první dva si kromě prizemoney odnesou také dodatek pro FIFU 12, třetí klíč získá jeden náhodně vybraný hráč, který se zúčastní sobotního Mezihernového turnaje.

Každý hráč se musí do herny dostavit nejpozději do 10:00 hodin a zaplatit obsluze herny registrační poplatek ve výši 250 kč pro CZE hráče a 10 EUR pro hráče ze Slovenska.


UPDATE: Včera začala potvrzovací část turnaje, potvrzovací část bude probíhat až do páteční 20 hodiny. Potvrzovat účast můžete zde. Připomínám, že při účasti více jak 30 hráčů si první tři hráči odnesou věcné ceny.


Registrace do čtvrtého dubnového mezihernového turnaje jsou již v běhu, proto neváhej a registruj se. Turnaj se uskuteční poslední dubnovou sobotu tedy 28.4, pokud se účastní turnaje víc jak 30 hráčů tak si první trojice hráčů kromě prize money odnese i hodnotné ceny, vítěz turnaje si odnese hru od společnosti Comgad + časopis Score, který si odnese hráč na druhém a třetím místě. Jedná se o předposlední mezihernový turnaj před letníma prázdninama. Turnaj je samozdřejmě součástí MČR klasifikace. Důvodůproč se zúčastnit toho turnaje je dost! 


Zanedlouho také oznámíme kolik hráčů bude součástí Mistrovství České republiky v Počítačových hrách, takže zbírej body ať jsi to právě ty koho uvidíme bojovat o titul nejlepšího hráče FIFY 12 na PC v České a Slovenské republice.

Více informací a registrovat se na MH můžete přímo zde.

Průběžné pořadí hráčů v MČR klasifikaci naleznete zde.

Rozdělení cen

Prizemoney není přesně stanoveno. Jeho výše závisí v podstatě na samotných hráčích, neboť se jedná o částku vybranou ze startovného ve všech hernách / 4.

  • 1. místo: 60 % z celkového prizemoney + Comgad hra + časopis Score
  • 2. místo: 25 % z celkového prizemoney + časopis Score
  • 3. místo: 15 % z celkového prizemoney + časopis Score

*Při účasti 30 a víc hráčů si první tři odnesou věcné ceny.

Rozdělení bodů do MČR Klasifikace

1. místo - 60 bodů
2. místo - 40 bodů
3. místo - 20 bodů
4. místo - 16 bodů
5. až 6. místo - 12 bodů
7. až 8. místo - 8 bodů
9. až 12. místo - 4 body
13. až 16. místo - 2 body