Přejít k hlavnímu obsahu

Odstávka herních serverů

2. 5. 2012 | 09:12 Counter Strike 1.6
V několika příštích dnech potrvá odstávka Counter-Strike 1.6 serverů. Konkrétně půjde o servery s označením cs1, tedy číselně označené jako 1 až 8. Důvodem budou rostoucí stížnosti na kvalitu herních serverů, které se budeme snažit za pomoci game hostingové společnosti FakaHeda vyřešit.Odstávka osmi serverů však nenaruší běh všech plánovaných soutěží ve hře Counter-Strike 1.6. Jelikož ostatní servery pokryjí turnaje až pro 32 týmů, náš harmonogram nebude touto odstávkou narušen.
Výchozí obrázek

V několika příštích dnech potrvá odstávka Counter-Strike 1.6 serverů. Konkrétně půjde o servery s označením cs1, tedy číselně označené jako 1 až 8. Důvodem budou rostoucí stížnosti na kvalitu herních serverů, které se budeme snažit za pomoci game hostingové společnosti FakaHeda vyřešit.

Odstávka osmi serverů však nenaruší běh všech plánovaných soutěží ve hře Counter-Strike 1.6. Jelikož ostatní servery pokryjí turnaje až pro 32 týmů, náš harmonogram nebude touto odstávkou narušen.

Tímto se za dočasné snížení počtu serverů omlouváme. Pevně však doufáme, že nadcházející úpravy dlouhodobě zkvalitní naše herní servery.

Štítky: FakaHeda, servery