Přejít k hlavnímu obsahu

Destiny opouští Quantic

4. 5. 2012 | 12:49 StarCraft 2
Známý streamer, proslulý svým ne zrovna vybíravým chováním, se ocitá bez týmu a opouští Quantic. O kom že je zde řeč? Nemluvím o nikom jiném než o  Stevenovi "Destiny" Bonnellovi, který se jako jeden z mála streamerů může chlubit tím, že právě jeho veřejná produkce mu zajišťuje dostatečný přísun financí, takže není nucen chodit do práce jako běžní smrtelníci.
Výchozí obrázek

Známý streamer, proslulý svým ne zrovna vybíravým chováním, se ocitá bez týmu a opouští Quantic. O kom že je zde řeč? Nemluvím o nikom jiném než o {#Spojené státy americké} Stevenovi "Destiny" Bonnellovi, který se jako jeden z mála streamerů může chlubit tím, že právě jeho veřejná produkce mu zajišťuje dostatečný přísun financí, takže není nucen chodit do práce jako běžní smrtelníci.

Tento hráč také před několika dny obdržel ban na dobu 30 dnů za nevhodné chování. Smutné je, že Destiny by byl pravděpodobně stejně populární, možná i daleko více, pokud by si právě všechny tyto výlevy odpustil. A jak se dalo očekávat, scéna se rozdělila na dva tábory, kdy se jedni snaží o to, aby se lidé k sobě chovali civilizovaně a ti druzí naopak proklamují motto "grow some balls" a hájí Destinyho, protože je to součást jeho "osobnosti".

Osobně si myslím, že právě pro něj se mnoho nemění. Stále bude mít své příznivce a ban na Team Liquidu mu do měsíce skončí. A vzhledem k tomu, že právě Destiny nepatřil mezi přední linie Quantic, tak samotný tým na tom až tak mnoho netratí.

Kam povedou kroky tohoto známého streamera není jisté, ale je dost možné, že se Destiny rozhodne zůstat na volné noze, aby nebyl svazován žádnými pravidly a dál si mohl dělat svoji šou na streamu.

Vyjádření Stevena "Destiny" Bonnella na Redditu

"Chyťte si židle, panstvo,

Je mi fakt líto, že více-méně irelevantní hráč jako já stále zasírá tyhle fóra dramatem, ale pak jsem uviděl nejvíce ohodnocený post a už se necítím až tak špatně.

Za posledních pár dní jsem hodně mluvil s Markem a došli jsme k rozhodnutí, že bude lepší, v zájmu našich vztahů, že bude nejlepší odstoupit z Quantic. Opravdu oceňuju veškerou pomoc a podporu od quantic a od všech v týmu, za vše co pro mě udělali, ale mám pocit, že jsem se stal přítěží než oporou. Nebudu se tady omlouvat, protože to nic neznamená a dokonce nemůžu ani zaručit, že se na svém streamu vyvaruju rasistických/nenávistných/apokalyptických keců.

Když jsme to probírali, měli jsme na stole několik možností, ale všechny tyhle možnosti by zanechaly Quantic v opravdu těžké pozici. Faktem je, že můj odchod z Quantic a to, že přijdu o sponzory nijak neublíží mému příjmu a ovlivní mě to jen velice málo, pokud vůbec. Ale pro Quantic, pokud by to pokračovalo tak jako doposud by to bylo zničující (a stále může být ale moc toho s tím v tuhle chvíli nenaděláme).

Opravdu si vážím toho, co pro mě udělali, ale necítím se na to, abych zůstával někde, kde moje přítomnost ubližuje okolí natolik, kdy je prostě lepší, že se naše cesty rozejdou. Přeju jim jen to nejlepší a doufám, že s nimi budu moci alespoň v nějaké formě v budoucnu spolupracovat.

Pro ty z vás, kteří mě nesnáší, pokračujte v tom, miluju každou vteřinu. Pro ty z vás, kteří by rádi napsali e-mail sponzorům - hodně štěstí s vaším tažením, ale je opravdu smutné, že jediný, komu tím ubližujete jsou hráči, kteří nestreamují a nemají krom týmového platu žádný jiný příjem. A ti z vás, kteří mě podporují, i za to jsem vděčný.

A jen tak pro srandu, pokud si myslíte, že Razer chce vyčistit scénu, protože nebudou podporovat týmy, jejichž členové používají rasistické/hanlivé komentáře, řekněte jim, že odvádí bezvadnou práci. Nezapomeňte zmínit všechny ty věci, které ostatní hráči prohlásili, jako třeba to, že si dělají srandičky z děcka, které bylo sexuálně zneužité (ban číslo 11) a nebo dokonce moderátory na samotném Teamliquidu, kdy sami rozsévají nenávistné proslovy, protože, přeci jen, konzistence je důležitá.

Na druhou stránku, pokud si myslíte, že jsou to bezpáteřní hajzlové, kteří si chtějí hrát na policajta za nadávky ve hře, kde nukujete/vraždíte/ničíte ostatní lidi a nebo ve hrách, kde hlavní postava musí vydržet mučení a nebo vraždit nevinné civilisty (MW2), to je také naprosto v pořádku.

Jo a taky, protože mě TL na 30 dní smazalo z seznamu, bezostyšně tu napropaguju svůj stream - http://www.own3d.tv/Destiny <3"