Přejít k hlavnímu obsahu

hakkiJunior profesionálem!

13. 5. 2012 | 14:18 hakkiJunior profesionálem!
Titul Mistra světa, to už je panečku něco. Jeho získání vám zaručí, že vás budou všichni lidé v oboru respektovat a také s vámi počítat jako s favoritem v následuících kláních. Pro vás to však znamená hlavně zúročení dlouhodobého snažení, tréninku a leckdy i sebeobětování. Takový titul je pak pro vás odměnou za vše, co jste své zálibě dali. Může pro vás však být také odrazovým můstkem k věcem příštím. Třeba k takovým, které hýbou životem Erika hakkiJunior Leštacha, Mistra světa ve hře Trackmania Nations.
Výchozí obrázek

Titul Mistra světa, to už je panečku něco. Jeho získání vám zaručí, že vás budou všichni lidé v oboru respektovat a také s vámi počítat jako s favoritem v následuících kláních. Pro vás to však znamená hlavně zúročení dlouhodobého snažení, tréninku a leckdy i sebeobětování. Takový titul je pak pro vás odměnou za vše, co jste své zálibě dali. Může pro vás však být také odrazovým můstkem k věcem příštím. Třeba k takovým, které hýbou životem Slovensko Erika hakkiJunior Leštacha, Mistra světa ve hře Trackmania Nations.

Erik je člověk, který má prostě virtuální závody v krvi. Prokázal to například na DreamHack Summer 2011, kde vyhrál turnaje hned ve dvou různých hrách (TMN a GT5) na dvou různých ovládacích zařízeních. Kromě tohoto talentu se však jedná o osobnost, která se hraním hlavně baví.

Jak sám říká, ceny v soutěžích pro něj nejsou to hlavní, rád přijede na jakýkoli turnaj v Trackmanii, který se u nás koná. Prokazuje to například účastí na spíše "for fun" akcích, jako jsou turnaje ve 3v3 a podobně. Ostatně na hakkim je vidět, že se hlavně baví, také v jeho populárních videoblozích z akcí (např. Videoblog z Gamers Assembly 2012).

Celá fotogalerie

A právě mix jeho povahy a úspěšné kariéry virtuálního jezdce byl tím hlavním, který mu zajistil velmi zajímavého partnera. Ano, ti bystřejší z vás jistě již pochopili, že tímto partnerem není nikdo jiný než světoznámý výrobce energetických nápojů Red Bull. A že se jedná naprostou pecku nejen tuzemských rozměrů, ale také co se Evropy týká nazanačuje to, že Erik hakkiJunior Leštach je prvním evropským hráčem, kterého vzal Red Bull pod křííídla. A co více, forma spolupráce je stejná jako například u sportovců typu Tomáše Krause (skicross), Šárky Pančochové (Snowboard freestyle) a dalších českých či evropských hvězd.

Celá fotogalerie

Znamená to, že Erik je po delší době prvním tuzemským hráčem PC her, který má opravdu profesionální smlouvu.

Ta zajistí Erikovi maximální podporu ze strany Red Bullu, která mu umožňuje mimo jiné vylepšovat tréninkové metody, navštěvovat nejlepší herní akce a mnoho dalšího. Těšit se tak můžete také vy na zajímavosti ze zákulisí této spolupráce. Do té doby se těšte na na seriál o současných i minulých světových profesionálních hráčích, kteří se také mohou pyšnit příslušností k Red Bullu.

Pevně věříme, že společně s námi oceníte tuto událost a podpoříte jak našeho borce, tak firmu Red Bull třeba na jejich Facebookových stránkách.

Facebookový profil Erika hakkiJunior Leštacha.
Facebookový profil Red Bull