Přejít k hlavnímu obsahu

Old Generations končí!

16. 5. 2012 | 07:50 StarCraft 2
Legendy odchazejí..
Výchozí obrázek


Legendy odchazejí..

Tak a je to potvrzeno. Nechtěla jsem psát o této smutné události dříve, než to bude skutečně 100%, protože až doposud šlo pouze o dohady a spekulace. A o co vlastně jde? S dnešním dnem se můžeme rozloučit s legendárním korejským týmem {#Korejská republika} Old Generations. Ano, je to tak. Proslulý korejský tým došel na konec svojí éry.

Nápovědou nám mohlo být to, že tento tým začal ztrácet některé ze svých hráčů, posledním z nich jmenovitě {#Korejská republika} Kim "SuperNova" Young Jin. Dále pak jistým indikátorem bylo, že tým Liquid začal s hledáním nového domu přímo v Koreji. Ale dost spekulací. Sponzor eStar Holdings, který měl oGs pod svými křídly svůj sponzoring zrušil na začátku května. Údajně s tím, že se hodlají zaměřit na LoL. Zároveň také veškeré smlouvy s hráči byly zrušeny, včetně té s {#Korejská republika} Park "TheWind" Sang Ik. Právě TheWind spolu s ostatními by rád tým obnovil, i když to bude pravděpodobně pod jiným jménem. Zároveň není jasné, kdo všechno zůstane na palubě.

Všichni bývalí hráči oGs po určitou, ale blíže nespecifikovanou dobu nedostanou nabídku od žádného z týmů  v tzv. e-Sport Federaci, jejíž členem bylo i oGs. Ta nyní čítá týmy StarTale, Incredible Miracle, Prime, MVP, NSHoseo, FXO, TSL a ZeNEX.

Můžeme jen doufat, že se tomuto týmu podaři opět vstát z popela a ukázat všem, jak se StarCraft 2 vlastně hraje. Počkejme si na to.

Zdroj: Teamliquid
Štítky: oGs StarCraft2