Přejít k hlavnímu obsahu

ICL tento víkend i s eEriness *UPDATE

27. 6. 2012 | 13:35 Counter Strike 1.6
eEriness se tento víkend zúčastní známé maďarské akce Infinity Csárnok LAN s pořadím 13.Jen pár dní nás dělí od našeho červnového Mezihernového turnaje, kterého se ale eEriness nebudou schopní zúčastnit kvůli zahraniční akci v Maďarsku jménem Infinity Csárnok Lan 13. Tým tak míří na další medaili po nedávném BenQ LanCraft Spring 2012, kde se umístili na bronzové příčce.
Výchozí obrázek

eEriness se tento víkend zúčastní známé maďarské akce Infinity Csárnok LAN s pořadím 13.

Jen pár dní nás dělí od našeho červnového Mezihernového turnaje, kterého se ale eEriness nebudou schopní zúčastnit kvůli zahraniční akci v Maďarsku jménem Infinity Csárnok Lan 13. Tým tak míří na další medaili po nedávném BenQ LanCraft Spring 2012, kde se umístili na bronzové příčce.

Tým se ve stejné sestavě již minulý rok účastnil druhé velmi známé akci s názvem BECUP, kde se umístili na krásném čtvrtém místě. Účast českých a slovenských týmů na podobných akcích se táhne již pár let do minulosti, ve kterých se dá také vzpomenout na SNOOPY v sestavě s Tomášem 'japko' Chybou a Lumírem 'D^emo' Skotnicou nebo také tým pod stejným multigamingem, který sestával z týmu, který se později přejmenoval na eXtatus a ROCKETS (berry, LogeN a spol). Několikrát se akce účastnili i PERUN PG.

Tentokrát to ale bude jeden z nejlepších česko-slovenských týmů eEriness, kteří budou bojovat o přední příčky. V turnaji ale mohou narazit na velmi silné soupeře v podobě VOLGARE, myRevenge nebo WiLD. Kompletní seznam registrovaných týmů můžete nalézt na tomto odkaze.

eEriness se ICL zúčastní v jejich obvyklé sestavě:

{#Slovenská Republika} Matej 'Akynos' Današ
{#Slovenská Republika} Martin 'Ch1ppy' Tihelka
{#Slovenská Republika} Miroslav 'neverimw' Vizváry
{#Slovenská Republika} Patrik 'bit0x' Buday
{#Slovenská Republika} František 'FranzP' Poboček

Podle čerstvých informací se na akci chystá i mixtým Ladislava 'GuardiaN' Kovácse. Ladislav sám se vyjádřil, že se mix hodlá teprve registrovat, nic tedy zatím není potvrzené.

Pokud se tým KrakenRiders zúčastní ICL, bude to v následující sestavě:

{#Slovenská Republika} Ladislav 'GuardiaN' Kovács
{#Slovenská Republika} Maťko 'j0sse' Burík
{#Slovenská Republika} Peter 'enorm' Burík
{#Slovenská Republika} Andrej 'BoTk4' Zavřel
{#Slovenská Republika} Kubko 'kap1' Halás

Oběma týmům přejeme hodně štěstí na akci a doufáme, že domů přivezou dvě medaile!