Přejít k hlavnímu obsahu

Ukaž nám výzo a my tě odměníme hrou! - Výhercovia

8. 7. 2012 | 22:01 Všechny hry
Čas vysvědčení se blíží, a protože se určitě všichni chcete pochlubit, jak se vám tenhle rok dařilo, máme tu pro vás speciální soutěž o hry od společností Electronic Arts a Comgad. A kdo na svoje vysvědčení není pyšný, či se dokonce bojí přijít domů, může ho těšit, že v naší soutěži vůbec nejde o známky... Naopak je připravena i speciální kategorie, ve které odměníme to nejhorší vysvědčení!UPDATE: Výhercovia boli kontaktovaný cez súkromnú správu na PLAYzone.cz, gratulujeme.
Výchozí obrázek

Čas vysvědčení se blíží, a protože se určitě všichni chcete pochlubit, jak se vám tenhle rok dařilo, máme tu pro vás speciální soutěž o hry od společností Electronic Arts a Comgad. A kdo na svoje vysvědčení není pyšný, či se dokonce bojí přijít domů, může ho těšit, že v naší soutěži vůbec nejde o známky... Naopak je připravena i speciální kategorie, ve které odměníme to nejhorší vysvědčení!

UPDATE: Výhercovia boli kontaktovaný cez súkromnú správu na PLAYzone.cz, gratulujeme.

Nahraj k nám na Facebook svoje výzo, přidej odkaz
na svůj profil z PLAYzone a hra může být tvoje!

A jak se teda bude soutěžit? Princip je velmi jednoduchý a vyhrát může kdokoliv. Prostě nahrajte fotku vašeho vysvědčení na naši Facebook zeď PLAYzone a přidejte k ní odkaz na váš profil zde na webu (odkaz zjistíte, pokud nahoře kliknete na svou přezdívku, například http://www.playzone.cz/uzivatel/jimb0b). Čtyři z vás pak náhodně vybereme a odměníme hrami od společností Electronic Arts a Comgad. A abychom alespoň částečně potěšili majitele těch nejhorších školních výsledků, odměníme ho také jednou hrou!

O co se hraje:

    
Ale pozor, příliš neotálejte, protože soutěžíme pouze jeden týden, tedy čtvrtka 5. července 23:59 hodin, a hned v pondělíme vyhlásíme výsledky. Ještě než se tedy vydáte chlubit svým babičkám a příbuzným, tak k nám hoďte fotku!