Přejít k hlavnímu obsahu

nEph a BEASTS pozváni na GameGune!

29. 6. 2012 | 20:54 Counter Strike 1.6
Přes několik původních zpráv mají nEophyte i BEASTS pozvánku na letošní GameGune.Je to teprve pár dní, co jsme po zveřejnění novinky na HLTV.org oznámili i zde, že nEophyte ani BEASTS nebudou mít slot na GameGune (viz GameGune bez nEophyte a BEASTS). Organizátoři totiž kontaktovali již zmíněný portál po vydání novinky o složení nových nEophyte se zprávou, že ani jeden z týmů na akci ve španělském městě Bilbao neuvidíme.
Výchozí obrázek

Přes několik původních zpráv mají nEophyte i BEASTS pozvánku na letošní GameGune.

Je to teprve pár dní, co jsme po zveřejnění novinky na HLTV.org oznámili i zde, že nEophyte ani BEASTS nebudou mít slot na GameGune (viz GameGune bez nEophyte a BEASTS). Organizátoři totiž kontaktovali již zmíněný portál po vydání novinky o složení nových nEophyte se zprávou, že ani jeden z týmů na akci ve španělském městě Bilbao neuvidíme.

Po tomto oznámení se klub nEophyte rozhodl vynahradit cestu Tomášovi 'oskar' Šťastnému a jeho svěřencům. Tomáš na své Facebook stránce řekl, že je místo GameGune uvidíme na FireCore 4 v Manchesteru.

Po několika dnech ale organizátoři španělského turnaje znovu zvážili své rozhodnutí, rozšířili počet slotů na 24 z původních 16-ti a zároveň kontaktovali oba naše domácí týmy o udělení pozvánky na GameGune.

Zda se nEophyte i BEASTS určitě zúčastní zatím není známo, pokud ale ano, uvidíme je v akci již 26. - 29. července ve Španělsku.

Štítky: nEophyte, Beasts, GameGune