Přejít k hlavnímu obsahu

Playman hlavním partnerem MČR 2012

13. 7. 2012 | 12:32 Všechny hry
Distributor her na různých platformách a firma se základnou v Hradci Králové, Playman, se přidává na seznam hlavních partnerů MČR 2012. MČR se kvapem blíží a jak jsme vám slíbili, postupně oznamujeme všechny partnery k největší akci tohoto roku. Dalším z nich není nikdo jiný než společnost Playman - distributor her a český zástupce francouzské společnosti Ubisoft.
Výchozí obrázek

Distributor her na různých platformách a firma se základnou v Hradci Králové, Playman, se přidává na seznam hlavních partnerů MČR 2012.

 

MČR se kvapem blíží a jak jsme vám slíbili, postupně oznamujeme všechny partnery k největší akci tohoto roku. Dalším z nich není nikdo jiný než společnost Playman - distributor her a český zástupce francouzské společnosti Ubisoft.

Playman pořádá soutěž do konce července o HAL3000 počítač s motivem Future Soldier. Máte zájem o nabušenou sestavu za 25 tisíc korun? Přejděte na stránky Playman a dozvíte se víc!

Playman s. r. o vydává hlavně ty nejznámější hry a bestsellery jako Assasins Creed III, Prince of Persia nebo Ghost Recon jako jeden z nejnovějších titulů:

O Playman s. r. o.

Společnost Playman s.r.o. vznikla v roce 2001 v Hradci Králové a orientuje se na vydavatelskou činnost v oblasti herní zábavy a to převážně na platformě PC, XBOX360, PS3, PS2 a PS Vita. Od svého vzniku působí jako zástupce světového vydavatele počítačových her, francouzské společnosti Ubisoft, na českém a slovenském trhu. Rozsáhlé herní portfolio obsahuje bestsellery jako je například série Assassin's Creed, IL2 Sturmovik, Tom Clancy´s (Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six), Princ z Persie, The Settlers, Far Cry, ZOO TYCOON, nebo Age of Empires.

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

Štítky: MČR 2012, playman