Přejít k hlavnímu obsahu

DomenikTV: Christoffer 'Sunde' Sunde [MOVIE]

18. 7. 2012 | 13:02 Counter Strike 1.6
DomenikTV vydává další dílo ve své produkci - dánského vysloužilého hráče Christoffera 'Sunde' Sunde.Dnes snad není nikdo, kdo by neznal Christoffera 'Sunde' Sunde. Jako hráč NoA nebo mTw se zasloužil o titul nejlepšího snipera roku 2008, kdy se svým týmem vyhrál slušnou řádku velkých turnajů ve světě i na domácím poli.Christoffer skončil s kariérou po nástupu Natus Vincere na trůn, podle jeho slov se tehdy v týmu necítil velmi dobře a přestal mít motivaci trénovat, což vyústilo v jeho nedobrovolný odstup ze sestavy mTw a byl nahrazen Timm 'ArcadioN' Henriksenem.
Výchozí obrázek

DomenikTV vydává další dílo ve své produkci - dánského vysloužilého hráče Christoffera 'Sunde' Sunde.

Dnes snad není nikdo, kdo by neznal Christoffera 'Sunde' Sunde. Jako hráč NoA nebo mTw se zasloužil o titul nejlepšího snipera roku 2008, kdy se svým týmem vyhrál slušnou řádku velkých turnajů ve světě i na domácím poli.

Christoffer skončil s kariérou po nástupu Natus Vincere na trůn, podle jeho slov se tehdy v týmu necítil velmi dobře a přestal mít motivaci trénovat, což vyústilo v jeho nedobrovolný odstup ze sestavy mTw a byl nahrazen Timm 'ArcadioN' Henriksenem.

Produkce DomenikTV předevčírem vydala video jednoho z nejlepších AWP hráčů v historii, vy si jej můžete shlédnout právě zde:

Štítky: Sunde, mTw, NoA, SoA