Přejít k hlavnímu obsahu

Zing.cz a Gameleader.cz mediálními partnery MČR 2012

27. 7. 2012 | 09:41 Všechny hry
Po několika oznámeních generálních a hlavních partnerů přichází na řadu magazín o hrách - žádný jiný, než Zing.cz! K němu se na seznam připojuje převážně hráčský e-shop Gameleader.cz!Zing.cz Představujeme vám další přírůstek do mediálních partnerů, herní magazín Zing.cz! Že jej neznáte? Otevřete oči, zde jej máte!
Výchozí obrázek

Po několika oznámeních generálních a hlavních partnerů přichází na řadu magazín o hrách - žádný jiný, než Zing.cz! K němu se na seznam připojuje převážně hráčský e-shop Gameleader.cz!

Zing.cz 

Představujeme vám další přírůstek do mediálních partnerů, herní magazín Zing.cz! Že jej neznáte? Otevřete oči, zde jej máte!

Co je Zing? Zing značí vervu, nadšení, elán a odhodlání, se kterým ke hrám i magazínu samotnému přistupujeme. Hry nás prostě baví, dobře se orientujeme na herní scéně, pilně sledujeme vše, co se kde šustne a rádi bychom se o naše poznatky podělili i s Vámi čtenáři. Vybaveni redakcí s mnohaletými zkušenostmi a technologickým zázemím se snažíme naplnit představy každého z Vás o jednom z nejlepších herních portálů.

Naším hlavním cílem při návrhu magazínu byla provázanost informací. Díky štítkům a kategorizaci obsahu se tak snadno několika kliknutími přenesete na relevantní novinky, články, videa, dema ke stažení, tapety na plochu či trainery a cheaty. K tomu Vám mimo jiné dopomůže i box s informacemi o odpovídající hře na vrchu levého sloupce. Ten se zde objeví vždy, bude-li některá z her z naší databáze s aktuálním obsahem nějak souviset a umožní Vám tak snadno přejít na další související informace o hře, která Vás právě zajímá. Nášupy novinek Vám nabízíme denně, bez rozdílu pracovního dne, víkendu či svátku.

Takto se vám představila neúnavná redakce magazínu Zing.cz!

GameLeader.cz

GameLeader.cz - hráčův obchod. Tak zní nadpis na hlavní stránce GameLeader.cz - podle tohohle motta se také tento kvalitní hráčský internetový obchod řídí!

GameLeader.cz samozřejmě poskytuje hry na všech nejznámějších platformách - PC, PS3, Xbox 360 nebo Wii jsou mezi nimi a to znamená záběr ze všech stran. Nás PC hráče samozřejmě většina ostatních platform nezajímá, tím spíše se GameLeader zaměřuje na vše, co se ve světě naskytne i pro konzolové hráče.

Nejbližší vydání GameLeader zahrnuje například Prototype 2 pro PC, PS3 nebo Xbox 360 - více o této super hře se můžete dozvědět na tomto odkaze.

O MČR 2012 

Vše, co k MČR 2012 víme, máme již vydané ve vedlejší novince První informace k MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.