Přejít k hlavnímu obsahu

Na SEE 2012 nás bude reprezentovat Kubel

3. 8. 2012 | 10:42
Nedávno jsme zde ohlásili česko-slovenskou kvalifikaci do naší reprezentace pro turnaj Samsung European Encounter 2012, který je něco jako evropským konáním World Cyber Games a hostí ho herní a technologický festival GamesCom. Ten bude letos probíhat v Kolíně nad Rýnem ve dnech od 17. do 19.
Výchozí obrázek

Nedávno jsme zde ohlásili česko-slovenskou kvalifikaci do naší reprezentace pro turnaj Samsung European Encounter 2012, který je něco jako evropským konáním World Cyber Games a hostí ho herní a technologický festival GamesCom. Ten bude letos probíhat v Kolíně nad Rýnem ve dnech od 17. do 19. srpna a my už víme, kdo bude naším zástupcem ve FIFA 12.

Mezi šestnáctkou pozvaných na základě pořadí MČR Klasifikace se v nejlepší formě ukázal Jan "Kubel" Kubelka z klanu eXtatus, který ve finále porazil SAMPINA z FeW, aktuálního lídra kvalifikace pro Mistrovství ČR v počítačových hrách. Nyní ho tedy čeká příprava a následně i proplacená cesta s účastí a pobytem na SEE 2012, kde se utká s těmito soupeři:

 Patrascu Ovidiu 'WW`Ovvy' Ionut
 Makarov 'Mana_40rus' Vasily
 Gábor 'mokosg' Mokos
 Bartosz 'MaxFloPlaY|Bartas' Tritt
 Pedro 'LastNight' Caiado
 Mika 'MenaceTuce' Mäkelä 
 Ty 'Ty' Walton
 Germany National Final Winner
 Orkhan 'Naxro_Aze' Gurbanov
 Krasimir Milenov 'WW`Krasi' Ivanov
 Jan 'eXtatus_Kubel' Kubelka
 Bruce 'Spank' Grannec
 Koen 'k0entj92' Weijland
 Yevhen 'Yozhyk' Mostovyk 
 Miroslav 'Mirodeniro' Nikolic
 Bryan 'Bryan' Moeyaert

Naši předchozí reprezentanti ukázali v minulosti, ať už šlo o účast na WCG či SEC, že tuzemská scéna patří mezi tu nejlepší a rozhodně se může prát na velkých turnajích o medaile. Doufejme, že to letos prokáže i Kubel a přiveze nám domů nějaký ten cenný kov. My mu rozhodně budeme držet palce! A co vy, jaké má podle vás šance?

Štítky: Kubel, see, wcg